2777
2789
عنوان

اسم اون زنی که شوهرم باهاش بود هانیه اس...

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 94 پست
ممنونم از راهنمایات.من ازش دوتا دختر دارم و هردومون داریم تلاش میکنیم یه زندگی سالم بسازیم اصلا ادمی ...

خداروشکر که تونستی آرامشت حفظ کنی من در حد پیام به خوار زادم و اینکه با رفیقش رفت بود ارمنستان با قرص ویگرا تو کیفش برگشت اونم تو زمان قهر دعوا چن بار تو ماشینش اسباب بازی بچه دیدم ک نتونستم گردنش بذارم ازش متنفرم نمیتونم باش صادق باشم قلبا دشمنشم پر کینه ام ولی دارم زندگی میکنم نمیتونم تو سرش نزنم حتی الان جرات نمیکنم تا درمانگاه بزم خونه رو خالی بذارم از بس بهش شک دارم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که تونستی آرامشت حفظ کنی من در حد پیام به خوار زادم و اینکه با رفیقش رفت بود ارمنستان با قر ...

ممنونم ازت عزیز جان.خیلی شرایط سختی داری میتونم درک کنم.ولی دست رو دست نزار و هی غصه بخور.یه هنری یاد بگیر مستقل شو اگه دیدی واقعا نمیتونی تحملش کنی ازش جداشو‌.من میگم ادمارو نباید به زور پیش خودمون نگه داشت اون زندگی برای ادم میشه سرتاسر عذاب.تاپیک پس انداز بعداز خیانتمو بخون.ذوق پیدا کنی برای پس انداز و محکم شدن 

ممنونم ازت عزیز جان.خیلی شرایط سختی داری میتونم درک کنم.ولی دست رو دست نزار و هی غصه بخور.یه هنری یا ...

میدونی برزخ چیه من دقیقا تو برزخ هستم اصلا زندگی نمیکنم شدم ی آدم افسرده شوهرم خیلی دیوث نمیذاره هیچ کاری یاد بگیرم یا حتی بیرونم برم  اینکه بهش شک دارم اصلا دلم باشیکرنگ نیس اخه خودش هم ی جور رفتار میکنه ک بیشتر سرد میشم ازش اصلا به من پول روا نداره هیچ هزینه ای نمیخاد واس من بکنه ولی هکش واسع بچه های زن قبلش تا دلت بخاد خسته شدم دردم خیلیه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
میدونی برزخ چیه من دقیقا تو برزخ هستم اصلا زندگی نمیکنم شدم ی آدم افسرده شوهرم خیلی دیوث نمیذاره هیچ ...

واقعا تا جات نباشم نمیتونم بفهمم چی میگی.ارزومیکنم حال خودتو زندگیت زودتر خوب بشه.خودتو دست کم نگیر.ما زنا میتونیم هم یخ باشیم هم آتیش برای حال خوب خودت تلاش کن که فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی