2777
2789
عنوان

اسم اون زنی که شوهرم باهاش بود هانیه اس...

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 94 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه جوری دوست داری این زندگیو،؟؟ولی خب چون بچه داری بهترین  کارو کردی داری باهاش زندگی میکنی و & ...

هنوزم دوسش دارم ولی نه مثل قبل.اینبار با عقلم دوسش دارم و دارم با عقلم باهاش زندگی میکنم نه احساس.فرصت برگشت دادم چون میدیدم پشیمونه و از روی کله خری اینکارو کرده چون واقعا همچین ادمی نبود

الان زندگیت با شوهرت خوبه؟

خیلی نسبت به قبل بهتره.خیییلی صمیمی تر شدیم بعد از اون قضیه.نمیخام زندگیمون الکی بره رو هوا دوست دارم برای نگه داشتنش تلاش کنم ولی نه به هر قیمتی.

خیانت خیلی برای عاشق داغ سنگینیه ولی گاهی یه تلنگر میشه که اگه عاشق هم باشین بیشتر قدر بدونی

قربان شما که انقدر دلت مهربووووونه

باز خدا رو شکر انقدر محکمی و زندگیتو باز جمع و جور کزدی و بهترین تصمیم گرفتی

نزار کسی از این موضوع بو ببره دشمن شاد نکن بقیه رو و اینکه قبح این موضوع با کش دادن بیش از حد واسه شوهرت میریزه اصلا به روش نیار 

اگر کاری میکردن زنای محصنه بود حکم هر دو اعدام 

انقدر ازش بدم اومده بود زنگ زدم برادرم و پلیس باهم بیان ولی داداشم تا فهمید پلیس خبر کردم بزور منو برگردوند و زنگ زد به شدهرم همه چیو گفت که پلیس اومده اونم درجا از اونجا فرار کرده بود بیرون

باز خدا رو شکر انقدر محکمی و زندگیتو باز جمع و جور کزدی و بهترین تصمیم گرفتی نزار کسی از این موضوع ...

ممنونم از راهنمایات.من ازش دوتا دختر دارم و هردومون داریم تلاش میکنیم یه زندگی سالم بسازیم اصلا ادمی نیستم که چیزی رو بکوبم سرش حتی این وقاحتشو گاهی یادم میاد دلم میگیره اما بدجوووور

ممنونم از راهنمایات.من ازش دوتا دختر دارم و هردومون داریم تلاش میکنیم یه زندگی سالم بسازیم اصلا ادمی ...

درکت میکنم من شوهرم یه بار در حد چت لغزید ولی سریع جلوشو گرفتم 

ولی  حرفاشون یه موقعها یادم میفته ولی خودم سعی کردم ببخشمش و اصلا یادم نیاد 

درکت میکنم من شوهرم یه بار در حد چت لغزید ولی سریع جلوشو گرفتم  ولی  حرفاشون یه موقعها یا ...

لامصب این خیانتو حتی اگه فراموشی هم بگیزی باز از سرت بیرون نمیره.کمرنگ میسه اما بیرون نمیره

لامصب این خیانتو حتی اگه فراموشی هم بگیزی باز از سرت بیرون نمیره.کمرنگ میسه اما بیرون نمیره

چند سال گذشته ولی هنوز یادم میفته ازش بدم میاد خانومه همکارم بود بهش که گفتم گفت من با همه مردا صمیمی هستم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز