2777
2789
عنوان

اسم اون زنی که شوهرم باهاش بود هانیه اس...

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 94 پست
خب؟سرانجامشون چیشد

تو تاپیکای قبلم یه مختصر توضیحی دادم زنه عین سگ از شوهرش میترسید و همین شد چماق من که اگه دست از پا خطا کنه برم به سوهرش بگم همه چیو.دهن شوهرمم سرویس کردم خونه رو ازش گرفتم و الان داریم زندگی میکنیم.قضیه پارساله

متاسفانه قیافش جذابه.از وقتی بهم خیانت کرد میگم کاش کچل بشه یه جاش خطی خشی بیوفته جذابیتش کمتربشه🤣

وای شوهر خوش قیافه عذابه😂 

ولی من خودمم میخام شوهر اینده م خوش قیافه باشه 

اخه ادم باید دلش بکشه ک نزدیکش بشه 😁

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا به شوهرش نمیکی ؟

چون عین سگ از شوهرش میترسه وقتی بهش پیام دادم که به شوهرت میگم میام محلتون ابروتو میبرم به گوه خوردن افتاد.مطمئنم دیگه سمت شوهر من نمیاد هرزه چون ازش اتو دارم

متاسفانه قیافش جذابه.از وقتی بهم خیانت کرد میگم کاش کچل بشه یه جاش خطی خشی بیوفته جذابیتش کمتربشه🤣

جوهر نمک بریز توی شامپو بگذار توی حمام

الته کم بریز شک نکنه با سرنگ یه ده قطره بزن

اونی میشه که میخایین

چرا حس میکنم الان هم‌پخش کردی بیخیال شو باوا خودتو ناراحت نکن سعی کن یادش نیاری 

نه چوبی که خودش داده دستمو الکی پرتش نمیکنم زمین.میدونم چقدر استرس اینو داره که به شوهرش یه روزی همه چیو بگم و این عذاب کشیدناش حالمو خوب میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز