2777
2789
عنوان

بحث خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 56 پست
باور کن از حقوق خودم بوده، سرکار میرم و پا به پای همسرم کار میکنم. تازه بلیط و هتل نزدیک حرم  ...

پس به اونا هیچ ربطی نداره بذار پای حسادت و شعور پایینشون 

خدا حفظت کنه واسه پدر و مادرتون ایشالله که سایه پدر و مادر همیشه بالای سرت باشه🌷

کارت رو خیلی دوست داشتم دمت گرم👌💜

آخه بابا من کاری نکرده بودم که بهم تیکه بندازن. به من میگه حالا نمیشد اینهمه پول ندی و هتل نزدیک حر ...

بگو درسته من جوونم و باید پس انداز کنم اما پدر و مادرم هم سن سالی ازشون گذشته باید آسایش داشته باشن در نتیجه صلاح دونستم پولم رو اینطور خرج کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم   ببین رزرو هتل شون جمعا شد یک ملیون فقط پروازشون یه کم گرون شد که اونم شد ...

والا چه رویی دارن مردم خانواده ادم زحمت بکشه بزرگت کنه به یه جایی برسونتت بعد که دستت به یه جایی بند شد مردم چشمشون از کاسه دربیاد که میخوای ۵.۵ نیم هزینه کنی واسه عزیزترینات 😤😤😤😤

مسافرخونه لایق خودش و جد وابائشه،بعدم شما باپول خودت خریدی. قرار نیست پولاتو برای پسر اونا ذخیره کن ...

همون با خودم فکر کردم یعین اگه برای خودشون هم اینطوری رزرو هتل میکردم باز بر میگشت اینو بهم بگه. قربون شما بم که بهم دلداری میدی.     انقدر از دیروز سبک تر شدم که نگو

ب دلت نگیر بی تفاوت باش میریزی تو خودت یا افسردگی میگیری یا اگه بخای جواب بدی بحث میشه همیشه  ج ...

باشه الان ولی با شما دوستام که صحبت کردم آروم ترم خیلی بهتر از روزی هستم که رفتیم فرودگاه امام برای بدرقه    

عزیزمی قشنگم. من چهارده ساله جداشدم ولی هنوز گاهی خاطره کارها و حرفاشون آزارم میده. برای همین تجرب ...

وااای چقد براتون ناراحت شدم که اینطور شده  امیدوارم هر چی خوبی سر راهت سبز بشه که اینقدر مهربون و خوبی. این شماره برای مشاوره رایگان هستش؟

پس به اونا هیچ ربطی نداره بذار پای حسادت و شعور پایینشون  خدا حفظت کنه واسه پدر و مادرتون ایشا ...

قربون شما برم ایشالا که خدا پدر و مادر شما رو براتون حفظ کنه. منم تا امسال هیچ کار بزرگی براشون نتونسته بودم بکنم. واقعا آرزوم بود بفرستمشون مشهد.   

بگو درسته من جوونم و باید پس انداز کنم اما پدر و مادرم هم سن سالی ازشون گذشته باید آسایش داشته باشن ...

ببین انقد من اون لحظه شوکه بودم که جز لبخند زورکی هیچ کاری نتونستم بکنم. واقعا شما خودت تو این شرایط بودی میتونستی این حرفارو بزنی؟ میدونی اون لحظه که پشت چشم نازک کرد و گفت نیازی نبود حالا حتما هتل نزدیک حرم براشون بگیری دلم میخواست بمیرم  

والا چه رویی دارن مردم خانواده ادم زحمت بکشه بزرگت کنه به یه جایی برسونتت بعد که دستت به یه جایی بند ...

واقعا منم خیلی حالم بد شد. تازه پول و حقوق خودم بود. اگر هم کسی پول از دست میداد اون من بودم. میخواستم برگردم بهشون بگم چطور الان شما تو فرودگاه امام پرواز دارید با پول خودتون دارید میرید؟؟؟!!!!!!خب شما هم زمینی میرفتین دیگه