2777
2789
عنوان

بحث خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه بابا من کاری نکرده بودم که بهم تیکه بندازن. به من میگه حالا نمیشد اینهمه پول ندی و هتل نزدیک حر ...

شما چی گفتی ؟ باید میگفتی نه نمیشد عادت به مسافر خانه ندارن ... تازه عروسی این پول از زحمت پدر و مادرت بوده که تو خانه اونا درس خوندی و پیشرفت کردی 

در ضمن 

اصلا چرا اونا باید بفهمند شما داری پولت و کجا خرج میکنی 

یاد بگیر از همین الان کوچکترین اطلاعاتی از زندگی خودت به خانواده همسر ندی ... سکوت مطلق باش

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

ازین حرفا زیاد میشنوی. بی تفاوت باش وگرنه همش باید حرص بخوری و خودخوری کنی. هرچی گفتن خودتو بزن به کوچه علی چپ که حرف حدیثی هم پیش نیاد

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

وااای چقد براتون ناراحت شدم که اینطور شده   امیدوارم هر چی خوبی سر راهت سبز بشه که اینقدر مهرب ...

ممنونم مهربونم.بله.مشاوره تلفنی رایگانه.

با مشاوری که صحبت کردی،اگه ازش خوشت اومد و راضی بودی،کدش رو ازش بپرس و دفعات بعد اون کد رو وارد کن و با همون صحبت کن.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
ممنونم مهربونم.بله.مشاوره تلفنی رایگانه. با مشاوری که صحبت کردی،اگه ازش خوشت اومد و راضی بودی،کدش ر ...

باشه ممنونم ازتون و چقدر شما مهربون و خوبید خدا هر چی میخواین بهتون بده  

از کجا  همسرت گفته دیگه  باید رو اونم کار کنی خبرهای خانه را نبره بیرون

نه بابا بنده خدا همسرم خیلی پایه ست. روز پدر که بود پدر شوهرم زنگ زده بود به بابام تا تبریک بگه اونطوری متوجه شد که پدر و مادر من رفتن مشهد اونم توسط دخترشون که براشون هتل مشهد رزرو کرده 

شما چی گفتی ؟ باید میگفتی نه نمیشد عادت به مسافر خانه ندارن ... تازه عروسی این پول از زحمت پدر و ماد ...

میدونی من خیلی ساده ام فکر میکنم همونقدر که من از چیزی خوشحال میشم دیگران هم همونقدر خوشحال میشن از اون اتفاق. ولی اینطوری نیست. و به قول شما واقعا چرا باید از جیک و پوک من باخبر باشن.  چشم سعیمو میکنم و از این به بعد هیچی نمیگم. چون به قول شما هیچ کس خیرخواه آدم نیست.