2777
2789
عنوان

بحث خانوادگی

707 بازدید | 56 پست

نمیدونم چرا همیشه بحث های خانوادگی اخرش به من به عنوان عرو س خانواده ختم میشه.

من دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم که سر هر کار من حرف و حدیثی پیش نیاد. من برای روز پدر برای پدر و مادرم بلیط مشهد گرفته بودم و یه هتل نزدیک حرم هم رزرو کرده بودم. حالا دیشب پدر شوهرم نه گذاشت نه ورداشت و بهم تیکه انداخت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پول خودت گرفتی یا همسرت؟

باور کن از حقوق خودم بوده، سرکار میرم و پا به پای همسرم کار میکنم. تازه بلیط و هتل نزدیک حرم شون خیلی هم گرون شد ولی حتی یه بار هم به همسرم رو وا نکردم که کمکم کنه  

باور کن از حقوق خودم بوده، سرکار میرم و پا به پای همسرم کار میکنم. تازه بلیط و هتل نزدیک حرم  ...

خب پس بهشون میگفتی با پول خودم گرفتم برا شمام اگه کسی بخادبگیره پسرتونه ن من 

باور کن از حقوق خودم بوده، سرکار میرم و پا به پای همسرم کار میکنم. تازه بلیط و هتل نزدیک حرم  ...

خب پس به اونا ربطی نداره چون اگه با پول پسرشون باشه باید واسه اونا این کارو کنید

ببین ازین به بعد هرکاری برای پدر مادرت میکنی یا اقوامتون اصلا به خونواده شوهرت نگو حتی کوچکترین چیزا رو

شاید من چون تازه ازدواج کردم نمیدونم. مگه آدم هر کاری برای پدر مادر خودش کرد باید برای پدر و مادر شو ...

اهمیت نده وگرنه داغون میشی.

ایناییکه بهت میگم بخدا تجربس نه فخر و... گذشته ها گذشته،فقط میخوام بدونی که چقدر ممیتونن حقیر باشن و من حرص خوردم،شما نخوری:

من پدرشوهرم معتاد بود،برادرم ورزشکار بین المللی،بعد سه تا از برادرم توی شکمش جا میشد و دوتای سن برادرم رو داشت،مسخره اش میکرد!!

پدرم یکی از افراد سرشناس شهرمون و جد اندر جد خان و خانزاده بودن،پدر شوهرم شبیه رعتیاشون بود،میگفت من میتونم شبانه همه چیزشون رو آتیش بزنم!!!!(یکم فکر کن!!)

داداشم یه ماشین خارجی اعلا خرید(بخدا انقدرم فروتنه و متواضع)برادرشوهرم پراید داشت،به من میگفت ماشین من ازون شیکتر و بهتره،اون قطعه هاش گرونه!!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️