2777
2789
عنوان

بحث خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 56 پست
والا خانواده همسرما یا منو سکته میدادن یا خودشون سکته میکردن😑تیکه انداختن سوسول بازیه

آخه بابا من کاری نکرده بودم که بهم تیکه بندازن. به من میگه حالا نمیشد اینهمه پول ندی و هتل نزدیک حرم براشون رزرو نکنی..شما الان جووونید پول هاتونو باید جمع کنید براشون یه مسافرخونه رزرو میکردی      

آخه بابا من کاری نکرده بودم که بهم تیکه بندازن. به من میگه حالا نمیشد اینهمه پول ندی و هتل نزدیک حر ...

جهنم به اون چه ربطی داره بزا هی حرص بخوره

پدر مادر حق گردنمون دارن هر کاری براشون کنیم کمه اتفاقا اینجور کارا باعث میشه برکت بیوفته به مالت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهرم من بود ب تیکه افاقه نمیکرد یه خونی بپا میکرد اگه با پول شوهرت گرفتی باید برا مامان بابا او ...

اصلا این رفتارهاشونو واقعا متوجه نمیشم. اصلا نمیدونستم باید چی بگم فقط لبخند زدم و سرخ شدم  

آخه بابا من کاری نکرده بودم که بهم تیکه بندازن. به من میگه حالا نمیشد اینهمه پول ندی و هتل نزدیک حر ...

مسافرخونه لایق خودش و جد وابائشه،بعدم شما باپول خودت خریدی.

قرار نیست پولاتو برای پسر اونا ذخیره کنی.

ببین دخترم،خوب کردی،حالا که کار درست رو کردی،نذار انرژیتو بیارن پایین،اهمیت نده.بذار بترکن.

توی دلت شاد باش.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
اصلا این رفتارهاشونو واقعا متوجه نمیشم. اصلا نمیدونستم باید چی بگم فقط لبخند زدم و سرخ شدم   &n ...

مادر شوهرا همینن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه هر حرفی رو. هم جلوشون نزن من اون روزا مادر شوهرم حتی ب خونه مامانم رفتنم حسودی میکرد خونم باخونش یکی بود هفته ای ی بار بیشتر میخاستم برم انقد باد میکرد و تیکه مینداخت 

خب پس به اونا ربطی نداره چون اگه با پول پسرشون باشه باید واسه اونا این کارو کنید ببین ازین به بعد ه ...

آخه چیکار کنم رفت و آمد هست متوجه میشن. اصلا نمیدونم چی بگم که بی ادبی هم نباشه. واقعا تجربه ندارم تو این زمینه  

مادر شوهرا همینن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه هر حرفی رو. هم جلوشون نزن من اون روزا مادر شوهرم حتی ...

خوشبحالت که اینقد ریلس شدی. خیلی سعی کردم به خودم نگیرم ولی از دیشب یه غمی تو دلمه که نگو  

خوشبحالت که اینقد ریلس شدی. خیلی سعی کردم به خودم نگیرم ولی از دیشب یه غمی تو دلمه که نگو   &nb ...

ب دلت نگیر بی تفاوت باش میریزی تو خودت یا افسردگی میگیری یا اگه بخای جواب بدی بحث میشه همیشه  جواب حرفاشونو تو موقعیت مناسب و باخنده بده 

اهمیت نده وگرنه داغون میشی. ایناییکه بهت میگم بخدا تجربس نه فخر و... گذشته ها گذشته،فقط میخوام بدون ...

آخه چرا واقعا اینهمه بد بینی و بدلی از کجا نشات میگیره    خوبه دلشون میاد  بگردم برات خواهر...ممنون که بهم دلداری میدی. واقعا حرف درستی بیخیال بودن. ولی چون تازه ازدواج کردم واقعا تجربه ام نسبت به این قضایا کمه

آخه چرا واقعا اینهمه بد بینی و بدلی از کجا نشات میگیره     خوبه دلشون میاد   بگرد ...

عزیزمی قشنگم.

من چهارده ساله جداشدم ولی هنوز گاهی خاطره کارها و حرفاشون آزارم میده.

برای همین تجربمو به جوونها میگم.

شما هم سعی کن همیشه تجربه های سالم بگیری و بکار ببندی.

بهت پیشنهاد میکنم با شماره ۱۴۸۰ که مشاوره تلفنی رایگانه ،هم تماس بگیری،خوبه.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
ببخشید فضولی میکنم هزینه دوتاشون با هتل چقد شد؟ آرزومه یبار چنین کاری برای پدر مادرم کنم

خواهش میکنم عزیزم   ببین رزرو هتلشون جمعا شد یک ملیون فقط پروازشون یه کم گرون شد که اونم شد 4 تومن البته چون تو عید بود پرواز اینقد گرون شد

جهنم به اون چه ربطی داره بزا هی حرص بخوره پدر مادر حق گردنمون دارن هر کاری براشون کنیم کمه اتفاقا ا ...

بخدا انقد همیشه تو دلم بود وقتی رفتم سر کار یه کار بزرگ با حقوقم برای پدر و مادرم بکنم. که تصمیم گرفتم براشون رزرو هتل کنم و بفرستمشون مشهد تا بلکه به آرزشون برسن. اونوقت پدر شورهم اینطور میگه.همین دیگه به قول تو برای خودشون اینکارو کرده بودم چیزی نمیگفتن