2777
2789
عنوان

حرفای بامزه که از بچه ها شنیدم ۴

966 بازدید | 42 پست

توی تاکسی جلو نشسته بودم یه خانم هم با دختر کوچولوش صندلی پشت بودن. هر تابلویی که از تو مسیر میدیدیم این بچه کلاس اولی همه رو سعی میکرد با کنجکاوی از روشون بخونه. رسیدیم به اکبرجوجه. دختره از مامانش پرسید مگه اکبره جوجه هم داریم؟ 🙃یعنی اسمش اکبره ؟ 🙃

باید با لحن خودش تصورش کنین خیلی خندم گرفت. من خندیدم راننده و مامانشم انگار منتظر جرقه بودن اوناهم خندیدن بعد راننده گفت اتفاقا بچه درست میگه. هیچ جوجه ایی اسمش اکبر نیست😂اینا که نمیدونن اسم یه غذاس 😂

یبار از یه پسر کوچولو پرسیدم چرا پسرا موهاشونو کوتاه میکنن ولی دخترا نمیکنن. گفت چون دخترا موهاشون بدرد میخوره 🤦‍♀️ فقط ۴ سالش بود‌🤦‍♀️

😂😂 

شماهم اگه حرفای بامزه تری از وروجکای بانمک شنیدین اینجا بگین 😁

البته بعضیاتون از فرزندان گل خودتون میشنوید بیاین بگین دورهم حال دلمون خوش بشه 😂

من دخترم پنج سالشه تازگیا خیلی فحش یاد گرفته از پسرعمه اش چندروزه دارم تلاش می‌کنم کلمه هاب خوب بهش یاد بدم مثل لطفا ممنون اینا هی تکرار کردم حرف زشت نزن دیروز داشت برنامه کودک میدید منم داشتم حرف میزدم اومده میگه مامان لطفا خفه شو میخام کودک ببینم ممنونم😐😐فک میکنه که دیگه لطفا بگه اشکال نداره حرف زشت بزنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدربزرگم خونشون رو بازسازی کرده بود

همه چیز نو نوار شده بود

شام دعوت بودیم اونجا

دخترا تو یه اتاق بودیم در رو قفل کرده بودیم پسر عمم ۵ سالم با لگد کوبید به در😬و پایین در شکست 

بعد رفت از تو جعبه داروها یه چسب زخم اورد زد به شکستگی در بعد حالا چسب زخم در برابر شکستگی خیلی کوچک بود😂

هرکی هم از شمیپرسید چسب زخم از کجا میدا کردی میگفت باد اورده😂😂

تو خیابون داشتیم می‌رفتیم یهو یه پسربچه از باباش پرسید بابا من خیلی شکم‌پرستم؟

دلم سوخت براش ببینی کی به اون بچه بیچاره گفته شکم‌پرست؟😂☹️

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
دخترم ۴ ،۵ ساله بود همش میگفت مامان نمیشه غذا زیاد بخوری شکمت بزرگ بشه برای من نی نی بیاااری؟!!!!😍

دخترخواهرشوهرم سر سفره بلند به من گفت توهم هروقت مثل مامانم خیلی خیلی چااااق شدی نی نی میاری؟😑

عید بود دختر من دوسالش بود هر جایی میرفتیم بهش عیدی میدادن بعد تو همون تعطیلات عید از خونه مامانبزرگم میخواستم برم خونه خودمون با تاکسی،،، توی تاکسی یه مرد  پول از جیبش درآورد میخواست پول کرایشو حساب کنه دخترم با یه ذوق خاصی گفت واییییییییییی میخواین به من عیدی بدین؟؟؟؟،،،، از خجالت آب شدم

یک روز دختر کوچولوی فامیل ۴ سالشه بهم میگه دوست دارم یک نی نی داشته باشم دُم داشته باشه منم گفتم دیوونه ای چرا دم داشته باشه بعد گفت مثل امیرحسین  ( نوزاد فامیلشون) که اینجاش ... دُم داره😂😂😂🤭🤭

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره