2777
2789
عنوان

حرفای بامزه که از بچه ها شنیدم ۴

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 42 پست

پسرم هرشعری که بلده من وباباش شخصیت اصلیش میشیم چندروز پیش داشت تو خلوتش میخوند مامانی دارم خوشگله فرار کرده زدستم کاشکی مامانو میبستم 🤭اخرش نشست میزد توسرش کجایی مامان ...من روده برشده بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر یکی از فامیلامون 1 سال و نیمشه بعد بیرون بود به گربه تو خیابون میگفت امروز شام خونمون دعوتی🥺😂😍بعد داییش مغازه داره یه بار رفتم مغازه خرید کنم دیدم اون بچه هم اونجاست دستشو دراز کرده به داییش میگه بیا هرچقد میخوای گاز بگیر فقط یخمک بده من برم🤣

فاصله سنی من با پسرخواهرم ۸ ساله کوچیک بود منم تازه ب سن بلوغ رسیده بودم رفتم حمام یکدفعه در حمام و ...

واییی😂😂😂😂

دوستمم با ابجیش رفته بوده حموم

بعد مهمون داشتن مهمونه میاد به بچش شیر بده اینم جلو همه میگه عه عه ابجی منم ازینا داره میتونه شیر بدع😂😂😂😂

یبار به پسرخالم گفتم دلت برام تنگ شده بود؟ گفت اره یه عالمه اندازه صد کیلو  گفتم عزیزممم منم د ...

یبارم داشتم با اون یکی پسرداییم که دوساله همیشه پیشمه بازی میکردم گف چون ارایش کردی خوشگل شدی طاها دوسِت داره همش میاد بغلت؟ گفتم نه چون باهاش بازی میکنم میاد

گف پس منم دوست دارم😭😂😂 

یه بار یکی از فامیلامون اومد خونمون من داشتم درس میخوندم تو اتاقم، موهام باز بود لباسمم آستین کوتاه بود بعد پسرش 5 سالش بود با مامانش اومد تو اتاق،بعد مامانش میگه وفتی رفتیم خونه به باباش گفت بابااااا فلانی یه دختر داره به خدا اینقد خوشکله سفیییییییده موهاش بلند بود بعد روسرش مروارید گذاشته بود(سنجاق سر گذاشته بودم😂)چشماش عسلیه اینقد خوشکل بووود دلم براش رفت میشه وقتی بزرگ شدم باهاش ازدواج کنم؟ 🤣😍🤦‍♀️