2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی مار افعیه همین

990 بازدید | 44 پست

پیوست تاپیک قبلم ک گفتم ثروت دنیا رو داره اما مثل مار افعی خوابیده روش دقیقا درست گفتم 

پدرشوهر من فوت شده خیلی سال پیش الان قراره از مال منال پدرشوهرم یه پول بهش برسه یعنی ی ملکی هست ک سندش به اسم مادرشوهرم و سه تا پسرشه الان اون ملک داره بفروش میره بعد به پسراش گفته پول شمارو من میگیرم بعد شما بعد مرگ من از خونه سهم خودتونو وردارید حالا هر سه تا پسرشم به نون شبشون محتاجن اما این اینطور میکنه هر چی هست میکشه زیر خودش یک ماه و نیمه خونه خودمونیم کلی قرض و بدهی داریم ی خرید کامل نتونستیم برا خونمون بکنیم یخچالمون همیشه خالیه اما مادرشوهرم حق پسراشم نمیده حتی لباسای شوهرمم نمیده

یه فروردینی بی حوصله

جز این خونه دیگه هم داره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم توقع نبایدازهیچ کس داشت حتی پدرومادر زندگی هرکس به خودش ربط داره

یعنی شما از پول خونه ای که به اسم خودته میگذری که از پدر مادر توقع نشه؟

یه فروردینی بی حوصله

یعنی خونش الان میخواین بفروشین بعد اون کجا بره زندگی کنه؟ 

دوتا خونه هست یکیش فقط به اسم مادرشوهرمه یکیش به اسم مادرشوهرم و سه تا پسرش این خونه دومی که به اسم ۴ تاشونه داره میفروشه و پول همشو میخاد این بگیره 

یه فروردینی بی حوصله

به نظرم توقع نبایدازهیچ کس داشت حتی پدرومادر زندگی هرکس به خودش ربط داره

تو چیزی نگی بهتره

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...