2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی مار افعیه همین

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 44 پست
هر کی برخلاف حرفش حرف بزنه خودشو میزنه گریه زاری میکنه نفرین میکنه 

ببخشید ولی این مادر دلسوزی نداره 

حالا بعضیا میگن چون مادر احترام واجب ولی بعضی مادرا از دشمن بدترن اطرافم دارم ... خدا نصیب نکنه 

تهش ی مدت دلخوری 

ولی بهرحال تو نمیتونی کاری بکنی باید همسرت و برادراش قاطع باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرتم حق داره خونه وپول خودشه هیچکی حتی پسرشم حق نداره به زور بگیره ازش یا حرفی بهش بزنه چه برسه به عروس.خودش سالها براش زحمت کشیده دلش خاست میده به بچهاش

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
متاسفانه نمیشه یعنی مادرشوهر گرامی اینجور دستور صادر کردن 

ظالم موقعی ظالمه که مظلومی وجود داشته باشه 

ایشون افعی نیست... ببخشید شما موش هستید...  

وقتی نتونید حقتون رو بگیرید از خودتون ناراحت باشید

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
دوتا خونه هست یکیش فقط به اسم مادرشوهرمه یکیش به اسم مادرشوهرم و سه تا پسرش این خونه دومی که به اسم ...

کاملا حق با شماست 

اگه خودتون نیاز نداشتید مهم نبود

بنظر من همسرتون با برادرا با هم صخبت کنند و حق خودشونو طلب کنند

چون مادر شوهرتون هم خونه دیگه ای داره و قرار نیست مستاجر بشه

امیدوارم مادر همسرتون درک کنند و الان که جونید و احتیاج دارید قبول کنند

مادرشوهرتم حق داره خونه وپول خودشه هیچکی حتی پسرشم حق نداره به زور بگیره ازش یا حرفی بهش بزنه چه برس ...

واقعا نمیخونید پیامای منو؟میگم سند به اسم ۴ نفره 

یه فروردینی بی حوصله

ظالم موقعی ظالمه که مظلومی وجود داشته باشه  ایشون افعی نیست... ببخشید شما موش هستید...   ...

من برم حقمون بگیرم تا تقی به توقی میخوره منت بزرگ کردن پسراشو میزاره ای دست تنها بزرگ کردم ای ال کردم بل کردم پسراشم خر میشن سواری میدن این وسط عروس چیکارس هیچکاره 

یه فروردینی بی حوصله

کاملا حق با شماست  اگه خودتون نیاز نداشتید مهم نبود بنظر من همسرتون با برادرا با هم صخبت کنند ...

واقعا خیلی لازممونه اون یکی داداشا رو نمیدونم ولی ما نزدیک ۱۵ میلیون بیرون بدهی داریم ماشینمون داغونه به سختی میگذرونیم بعد این....

یه فروردینی بی حوصله

واقعا نمیخونید پیامای منو؟میگم سند به اسم ۴ نفره 

خب عزیزم درسته به اسم ۴نفره ولی پول خریدشو کی داده؟مسلما پدروماورشوهرت.شایداونموقع شرایط جوری بوده که تصمیم گرفتن به اسم همشون بزننش...کارشو تاییدنمیکنم ونمیتونم همچین والدینی رو درک کنم چون ادم هرچی جمع میکنه واسه اینده بچشه ولی خب حق ومال خودشه اگه خاست میده بهتون.

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
واقعا خیلی لازممونه اون یکی داداشا رو نمیدونم ولی ما نزدیک ۱۵ میلیون بیرون بدهی داریم ماشینمون داغون ...

برو سر کار 

قول میدم شرایط روحی و جسمی و مالی ت همه بهتر میشه 

انقدر هم به مادرشوهر فکر نمیکنی

مادرشوهرتم حق داره خونه وپول خودشه هیچکی حتی پسرشم حق نداره به زور بگیره ازش یا حرفی بهش بزنه چه برس ...

دقيقا! خودش و شوهرش زحمت کشیدن پول جمع کردن خونه خریدن. همسرش فوت شده انحصار وراثت خونه رو زده به نام ۴ نفر. ولی هنوز همه ی اون خونه ها حق مادر هست. دقيقا بچه چه زحمتي برا اون خونه کشیده چه برسه به عروس و داماد! لطفا وقتی عروس و داماد کسی می شید به خاطر خود فرد باهاش ازدواج کنید نه اینکه فکر ارث و ميراث باشید.