پیوست تاپیک قبلم ک گفتم ثروت دنیا رو داره اما مثل مار افعی خوابیده روش دقیقا درست گفتم
پدرشوهر من فوت شده خیلی سال پیش الان قراره از مال منال پدرشوهرم یه پول بهش برسه یعنی ی ملکی هست ک سندش به اسم مادرشوهرم و سه تا پسرشه الان اون ملک داره بفروش میره بعد به پسراش گفته پول شمارو من میگیرم بعد شما بعد مرگ من از خونه سهم خودتونو وردارید حالا هر سه تا پسرشم به نون شبشون محتاجن اما این اینطور میکنه هر چی هست میکشه زیر خودش یک ماه و نیمه خونه خودمونیم کلی قرض و بدهی داریم ی خرید کامل نتونستیم برا خونمون بکنیم یخچالمون همیشه خالیه اما مادرشوهرم حق پسراشم نمیده حتی لباسای شوهرمم نمیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرشوهرتم حق داره خونه وپول خودشه هیچکی حتی پسرشم حق نداره به زور بگیره ازش یا حرفی بهش بزنه چه برسه به عروس.خودش سالها براش زحمت کشیده دلش خاست میده به بچهاش
متاسفانه نمیشه یعنی مادرشوهر گرامی اینجور دستور صادر کردن
ظالم موقعی ظالمه که مظلومی وجود داشته باشه
ایشون افعی نیست... ببخشید شما موش هستید...
وقتی نتونید حقتون رو بگیرید از خودتون ناراحت باشید
یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲 برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟ ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
ظالم موقعی ظالمه که مظلومی وجود داشته باشه ایشون افعی نیست... ببخشید شما موش هستید... ...
من برم حقمون بگیرم تا تقی به توقی میخوره منت بزرگ کردن پسراشو میزاره ای دست تنها بزرگ کردم ای ال کردم بل کردم پسراشم خر میشن سواری میدن این وسط عروس چیکارس هیچکاره
خب عزیزم درسته به اسم ۴نفره ولی پول خریدشو کی داده؟مسلما پدروماورشوهرت.شایداونموقع شرایط جوری بوده که تصمیم گرفتن به اسم همشون بزننش...کارشو تاییدنمیکنم ونمیتونم همچین والدینی رو درک کنم چون ادم هرچی جمع میکنه واسه اینده بچشه ولی خب حق ومال خودشه اگه خاست میده بهتون.
مادرشوهرتم حق داره خونه وپول خودشه هیچکی حتی پسرشم حق نداره به زور بگیره ازش یا حرفی بهش بزنه چه برس ...
دقيقا! خودش و شوهرش زحمت کشیدن پول جمع کردن خونه خریدن. همسرش فوت شده انحصار وراثت خونه رو زده به نام ۴ نفر. ولی هنوز همه ی اون خونه ها حق مادر هست. دقيقا بچه چه زحمتي برا اون خونه کشیده چه برسه به عروس و داماد! لطفا وقتی عروس و داماد کسی می شید به خاطر خود فرد باهاش ازدواج کنید نه اینکه فکر ارث و ميراث باشید.