2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه جوریه از شما؟من از دیروز چشمم قرمز شده و میخاره و چرک میزنه شما هم همینجور؟

من رفته بودم عروسی هفته پیش اومدم خونه گلو درد گرفتم صدام گرفت سرفه کردم بعدش سر درد شدید ک گفتم الان سکته میکنم بعد ۳روز هم چشم درد بد گرفتم سوزش دارم با اشک ریزش هم بیدارشدم دیدم گوشه چشمم اندازه عدس ترشح سفید هس شماهم لطفا علایمتو میگی 

بچه ی منم چشماش عفونت گرفت بردمش دکتر گف ویروسه دوتا قطره داد دوبار زدم خوب شد نگران نباش چیز خاصی نیس فقط دست به چشمتون زدید بشورید چون بیماریو میتونید انتقال بدید

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
سر درد شدید دارم چشام کمی باد کرده ره های قرمز داره ترشح سفید هم میخابم بیدارمیشم گوشه چشم هست خطرنا ...

عه مادر منم گرفته بود نمیدونستیم چیه دور چشمش قرمز بود متورم سده بود همش میخواریپ پماد ad زد چند هفته بعد خوب شد یکماهی داشت

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
بچه ی منم چشماش عفونت گرفت بردمش دکتر گف ویروسه دوتا قطره داد دوبار زدم خوب شد نگران نباش چیز خاصی ن ...

اخی عزیزم بلادوره چیابود قطرش والا من ۳روزه میزنم هیچ تغییری نکردم وچشای دخترت می‌چسبند به هم؟

عه مادر منم گرفته بود نمیدونستیم چیه دور چشمش قرمز بود متورم سده بود همش میخواریپ پماد ad زد چند هفت ...

اخی عزیزم دکتر نرفت؟ای وای پس همه گیر شده لامصب ترشح داشت؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز