2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام شما خوب شد چشمون  پسر هشت ساله منم گرفته خیلی نگرانم بردمش دکتر قطره نداد واسه چشمش جفت چش ...

سلام عزیزم ن فعلا خوب نشدم دخترمو هپسرمم بامن گرفتن خوب نشدیم علایم پسرت چیه ما چشامون به هم نمی‌چسبد فقط میاد گوشه چشمون شما چطور میاد گوشه چشمتون؟

سلام عزیزم ن فعلا خوب نشدم دخترمو هپسرمم بامن گرفتن خوب نشدیم علایم پسرت چیه ما چشامون به هم نمی‌چسب ...

اولش بایه سرماخوردگی شروع شد بعد از چهارشنبه از خواب بیدارشد دیدم یکی از چشماش قرمز شده بعد ترشحات چرکی زرد رنگ فرداشم اونیکی چشمش همونجوری شد گوش دردم داشت که بردمش دکتر شربت داد ولی واسه چشمش دیروز از داروخانه قطره گرفتم ازدیروز ریختم خیلی بهتر شده خداروشکر

سلام بر همگی این عفونت چشمی که جدید آمد خیلی مریضی بدی هست و همش از سرما و خشکی هوا هست بیشتر از سرما خوردگی انتقال به چشم می خورد هم به صورت ویروسی و عفونت خودشو نشون میده عفونت به صورت عفونت زرد یا سبز هست که تا ده روزیا۱۲روز طول میکشه خوب بشین اماویروس تا ۳۰روز و شاید ۴۰روز طول میکشه پماد وقطره که دکتر میده فقط نمیزاره عفونت زیاد بشه این ویروس مثل کرونا هست باید دورش بگذره که خوب بشین برای دردش باید از کیسه یخ استفاده کنید وازقطر عشک مصنوعی استفاده کنید من خودم گرفتم ۳هفته درگیر بود چشمام که خوب ویروس عفونت سفید داره