2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سر درد شدید دارم چشام کمی باد کرده ره های قرمز داره ترشح سفید هم میخابم بیدارمیشم گوشه چشم هست خطرنا ...

منم اینجوریم چشم درد دارم میسوزه اشک میاد رفتم دکتر گفت ضعیف شده نگفت ویروس هست 

وقتی که نی نی سایت میام 😂😯😆😲😳😒😍😘😔😓
قبلش گلو درد داشتی یا سرفه یاسردرد با اشک ریزش بیدارشدی؟ 

سردرد شدید داشتم  و اشک ریزش شدید چند ماه پیش تا الان هم چشمم درد می‌کنه هم اشک میاد ازش هم میسوزه هم ضعیف شده 

وقتی که نی نی سایت میام 😂😯😆😲😳😒😍😘😔😓
سردرد شدید داشتم  و اشک ریزش شدید چند ماه پیش تا الان هم چشمم درد می‌کنه هم اشک میاد ازش هم میس ...

اگر عفونت باشه یااین ویروس ترشح میاد واصلا شبا نمیزاره بخوابی احساس این میکنی ک پلک داخل چشمت هی اذیت میکنه حالا محض احتیاط ۱دکتر دیگه برو بلاگر عفونت باشه صبح گوشه چشمت اشغال میاد داری؟

شما دکتر. رفتی خوب شدی دارو چی داد ؟

ن فعلا خوب نشدم اذیت میشم خیلی درد دارم باید دارو استفاده کنم تاخوب شم عزیزم اگر ترشح داری حتما حتما برو ۱دکتر دیگه ببین تشخیص اون چیه اما عفونت تو چشم باشه خطرناکه چند ماهه اینطور هستید؟

شما دکتر. رفتی خوب شدی دارو چی داد ؟

فعلا ک خوب نشدم ۲تادکتر رفتم یکیش کلوبیوتیک داد باپماد اون‌یکی فلوکورت داد با سیپلکس چشم با چشم فرق داره دخترمم علایم منو داره داروهاش با من فرق داره باید برید دکتر معاینه کنه طبق مریصیتون دارو بده کجا هستید تهرانید؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز