2789
من رفته بودم عروسی هفته پیش اومدم خونه گلو درد گرفتم صدام گرفت سرفه کردم بعدش سر درد شدید ک گفتم الا ...

عفونته 

احتمالا سرما خوردگی که داشتی باعث شده چشمات هم عفونت بگیره 

چون چشم و گوش و بینی و گلو و پیشانی همه به هم راه دارند و عفونت قابل انتقاله 

برای چشمت پاماد یا قطره استریل چشمی بزن 

اللهم عجل لولیک الفرج
من رفته بودم عروسی هفته پیش اومدم خونه گلو درد گرفتم صدام گرفت سرفه کردم بعدش سر درد شدید ک گفتم الا ...

اتفاقا منم دوهفته پیش عروسی بودم چند روزبعد مریض شدم گلو درد بدن درد سردرد و سرفه هنوزم درگیر مریض و سرفه ام از دیروز از خواب بیدارشدم دیدم چشم راستم باز نمیشه،بعد از اینکه شستم دیدم چشمم قرمز شده ورم کرده خارش داره و چرک میزنه امروز دیگه اییکی چشمم داره قرمز میشه، شمادکتر رفتین جی داده بابت چشمتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه ؟ 

خیلی بده خدانصیب کسی نکنه حتی دشمنم شبا اذیت میکنه انگار مو رفته داخل چشمم میرم تواین نگامیکنم میبینم توهم زدم درد داره سوزش داره قرمز شده خیلی کم ترشح میاد صبحا سفید رنگه

خیلی بده خدانصیب کسی نکنه حتی دشمنم شبا اذیت میکنه انگار مو رفته داخل چشمم میرم تواین نگامیکنم میبین ...

ان شاءالله خوب میشه عزیزم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
اتفاقا منم دوهفته پیش عروسی بودم چند روزبعد مریض شدم گلو درد بدن درد سردرد و سرفه هنوزم درگیر مریض و ...

والا من ۲تا دکتر رفتم از ترسم یکیش فلوکورت داد با پماد تتراسایکلین دومین دکتر هم سیپلکس داد و فلوکرت نمیدونم کدومش خوبه کدومش بد کدومو بزنم 

اخی عزیزم بلادوره چیابود قطرش والا من ۳روزه میزنم هیچ تغییری نکردم وچشای دخترت می‌چسبند به هم؟

اسمش یادم نیست آره یه کم میچسبید 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
عفونته  احتمالا سرما خوردگی که داشتی باعث شده چشمات هم عفونت بگیره  چون چشم و گوش و بینی ...

بله  درسته به هم ربط دارن اما انگا موج جدید کروناس چون اونجور ک معلومه اکثریت گرفتن دیروز ۱بچه ۲ساله هم اینطور شده بود آورده بودنش دکتر