2777
2789

چ رژیمیه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم ی آیدل کره ای میخوام ببینم کسی گرفته یا نه بگیرم منم قدم ۱۵۰ وزنم ۴۸ یا ۴۷ میخوام برسم حداقل ۴۰ ...

شک نکن باهاش لاغر میشی..چون کالری پونصد و حذف کریوهیدرات بهترین کاهش سایز رو داره

منم دوست دارم شروع کنم.

شک نکن باهاش لاغر میشی..چون کالری پونصد و حذف کریوهیدرات بهترین کاهش سایز رو داره منم دوست دارم شرو ...

میای شروع کنیم از فردا ؟؟فقط من به لبنیات حساسیت دارم کالری یک لیوان شیر کم‌چرب ۱۲۲ تاس جایگزینش ی چی دیگ باید بخورم ولی نمیدونم چی ک تاثیر رژیم رو از بین نبره 

میشه رژیمتو بگی ک باهم شروع کنیم. من پایم

ببین فداتشم طبق چیزی که من خوندم زده بود صبحانه ی دونه سیب ناهار یک یا دوتا سیب زمینی آب‌پز شام یک لیوان شیر یا یک فنجون شیک پروتیین من از فردا شروع میکنم ولی چون به لبنیات حساسیت دارم به جای شیر یک شب تخم مرغ آب پز یک شب شیربادام امیدوارم جواب بده ی دختر خانمی ت نی نی سایت میگفت تو ۶ روز از ۶۷ رسیده به ۶۳ کیلو و خیلی راضی هست 

میشه رژیمتو بگی ک باهم شروع کنیم. من پایم

میخوای شمارمو میدم باهم شروع کنیم ببینیم چقدر کم میکنیم حالا هر اپلیکیشنی ک داری روبیکا ایتا هر کدوم داری و کار میکنه باهم در ارتباط باشیم من تنها شروع کنم چیت میزنم هعی 😔

مدتش چند روزه؟ هر روز همین غذاهاس؟

ارع اگر تو گوگل سرچ کنی رژیمiu میاره که خودش توصیه میکنه حداقل ی بار این رژیم رو کسایی ک اضافه وزن دارن بگیرن ولی نمیدونم واقعا تاثیر داره یا نه ولی میگن کالری ۵۰۰ و حذف کربوهیدرات باعث کاهش سایز زیاد میشه و یعنی با این رژیم میشه لاغر شد ولی امیدی ندارم از بس ک رژیم گرفتم