2777
2789
عنوان

معتاد‌..پدر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 125 پست

هر کسی ممکنه یه منطقی یا فکری چیزی داشته باشه من که باشم نه

تازه من با سیگارم نمیتونم کنار بیام چه برسه پدرش اعتیاد به مواد مخدر داشته باشه که البته ممکنه پسره با پدرش فرق داشته باشه 

ولی تو اگه دوستش داشتی و اونم دوستت داشت میتونی به شرط قطع ارتباط ازدواج کنی یا شرط بذاری که پدرشو اول ببره کمپ ترک اعتیاد که اینم میگند باز برگشت پذیره

اگ نخورده بودم این حالم نبود...چون خیلی دوسش دارم..حالا میخام من خودم یکم بگیرم نازکنم ک اون کاری کن ...

خدایی چه شانسی ملت دارن.داداش من چندماه عقدبسته بود جداشد.تحصیلکرده و مامان بابامم تحصیلکردن.هرجامیره میگن طلاق داده نه .بعد این اقا عروسی کرده بچم داره باباش معتادم هست.برام جالبه🤔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من خونوادم مخالف بودن رومخشون رفتم ولی خونواده طرف مخالفن بااینکه فامیل ماادرمن میگن این دختره نه چو ...

سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند الان فقط حسه ولی بعد ازدواج میفهمی چه اشتباه بزرگی کردی .  

پسرنداره دخترداره...ن تازه میگم مث خواهرخودم بهش نگاه میکنم مث مادر ن چون مادرنشدم ممکنه مث ی مادردل ...

افرین باهاش خیلی مهربون باش نامادری بدی نشیااا خودتو بزار جای اون هواشو داشته باش اگ مزدوج شدی با پدرش

الان نامزديم  منتظر عروسي برادر شوهريم ما عقد كنيم

من خونواده طرفم مخالفن بااینکه من مجردم و همه شرایط قبول کردم پدرو مادرش فامیل مادرمن ازطرف مادریم خوششون نمیادمیگن درشان مانیستن ازشون دختربگیریم☹☹

عزیزم با اعتیاد باباش مشکل داری با طلاقش نه؟ در کل در مورد ازدواج با ادم مطلقه باید دقت ب خرج داد؛ ب ...

والا زن اولش ک بازفامیلش بود میگفت پسره دل بکارنمیده درصورتی ک پسره الان سرکارصلح زودمیره سرکارظهرمیادمیگفت ی چیزی بهش میگفتم میومدزیر خرخره م مادرخواهرش دخالت میکردن حرف مادرش زیادگوش میکرد دیگ نمیدونم..ولی بامدرک نشون داد همه گفتن زنش خیانت کرده پسره خودش خیلی خوش رفتار و خوبه 

مجردی،تازه 26سالته, می خوای با کسی ازدواج کنی که یه زندگی ناموفق داشته،یه بچه هم داره، خانواده ...

خونوادش دوس دارم خفه کنم نکبتای احمق اصن بقول مامانم ازبس خودمو دس کم گرفتم همه میرینن ب هیکلم...حالامن میخام خودموبگیرم اون دق مرگ شه چیکارکنم چ حرکتی کنم..

من خونواده طرفم مخالفن بااینکه من مجردم و همه شرایط قبول کردم پدرو مادرش فامیل مادرمن ازطرف مادریم خ ...

تمام كن از من ميشنوي ...

بگو قصد ازدواج ندارم 

وقتي خانواده اي ميگن تو در شان ما نيستي دورشو خط قرمز بكش هميشه قطعا باهات رفتاري ميكنن كه پشيمون ميشي 

والا زن اولش ک بازفامیلش بود میگفت پسره دل بکارنمیده درصورتی ک پسره الان سرکارصلح زودمیره سرکارظهرمی ...

چی بگم؛ بیشتر دقت کن؛ نصف ارامشمونو مدیون عدم دخالت خانواده های دوتامونیم؛ دخالت خانواده عذابه؛ علاقه به تنهایی کافی نیست واقعا؛ خواهر شوهرمو دیدم ک تو سن پایین دخالت خانواده شوهرش چ ب روز اعصابش اورده

خدایی چه شانسی ملت دارن.داداش من چندماه عقدبسته بود جداشد.تحصیلکرده و مامان بابامم تحصیلکردن.هرجامیر ...

تازه خونوادشم مخالفن چون ازطرف مادریم خوششون نمیادبااینکه فامیل مادرمن پدرو مادرش میگن درشان تونیس دختره روبرات بگیریم.همین تهران یکی بگیر حتی اگ خراب بودکسی نشناستش ولی ازطایفه خودمون نگیر ازدقتی زنش طلاق داده رفتن تهران

اخه خونوادش خواهر و مادرش خیلی شر و دخالت میکنن

افرین باهاش خیلی مهربون باش نامادری بدی نشیااا خودتو بزار جای اون هواشو داشته باش اگ مزدوج شدی با پد ...

انشالابهش برسم فقط روخونوادش کم کنم اونی فک میکردن نبودم خیلی خوبترم