2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه پدرش معتاد پولدار باشه و خود پسره یه ادم تحصیلکرده دارای شغل و خونه مستقل  باشه آره

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین داره خونه نداره

ی زن طلاق داده ی بچه هم داره مجردباشید باهمچین شخصی ازدواج میکنید حتی اگ بچه پیش خونواده بمونه زیادپیش پسره نیاد

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

خیر. موافق. نیستم مجردی. اون  بچه داره 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
ببین خودش اهل خلاف باشه.حتی اگه عرق را قرص نرو سمتش.بابا خیلی ها اعتیاد داره.وضع فرهنگ شوت نگاه کن.ب ...

ببین عرق خور یاقرص خور باشه ک نمیادبگه اخه..

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

جالب بود برام بین اینکه قبلا ازدواج کرده و یه بچه داره و اعتیاد پدرش، راجع به اعتیاد پدرش نظر پرسیدین. علت طلاق رو کاملا دقیق مشخص کن. اینکه من بودم قبول میکردم یا نه، بستگی به شرایط خودمم داشت

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

😐😐😐😐😐😐با باباش میخوای زندگی کنی؟ اگه پسر خوبیه برو جلو.  درسته خانواده مهمه ولی تو اصلا ...

شرایطش گفتم..و اینکه ی سوال دیگه بعد ازچ مدت مشخص میشه ک خونوادش خوبن یا ن شرن یا دخالت کنن یا ن بعدازچه مدت مشخص میشه

شرایطش گفتم توکامنت گلم ک چجوره

نه. اصلا. سمتشم نرو 

من خودم. جدا شدم اصلا نزدیک خودشونم رد نشو.  نزدیکم رد شد باتیر بزنش 🤣🤣🤣🤣🤣

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
جالب بود برام بین اینکه قبلا ازدواج کرده و یه بچه داره و اعتیاد پدرش، راجع به اعتیاد پدرش نظر پرسیدی ...

زنش قبلاخیانت کرده پسره بهش فرصت میده ولی بازم مچش میگیره و بامدرک بهم نشون داد ک زنش مقصربوده و بخاطرخیانت طلاقش داده

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز