2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه پدرش معتاد پولدار باشه و خود پسره یه ادم تحصیلکرده دارای شغل و خونه مستقل  باشه آره

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین داره خونه نداره

ی زن طلاق داده ی بچه هم داره مجردباشید باهمچین شخصی ازدواج میکنید حتی اگ بچه پیش خونواده بمونه زیادپیش پسره نیاد

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

خیر. موافق. نیستم مجردی. اون  بچه داره 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

جالب بود برام بین اینکه قبلا ازدواج کرده و یه بچه داره و اعتیاد پدرش، راجع به اعتیاد پدرش نظر پرسیدین. علت طلاق رو کاملا دقیق مشخص کن. اینکه من بودم قبول میکردم یا نه، بستگی به شرایط خودمم داشت

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

😐😐😐😐😐😐با باباش میخوای زندگی کنی؟ اگه پسر خوبیه برو جلو.  درسته خانواده مهمه ولی تو اصلا ...

شرایطش گفتم..و اینکه ی سوال دیگه بعد ازچ مدت مشخص میشه ک خونوادش خوبن یا ن شرن یا دخالت کنن یا ن بعدازچه مدت مشخص میشه

شرایطش گفتم توکامنت گلم ک چجوره

نه. اصلا. سمتشم نرو 

من خودم. جدا شدم اصلا نزدیک خودشونم رد نشو.  نزدیکم رد شد باتیر بزنش 🤣🤣🤣🤣🤣

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
جالب بود برام بین اینکه قبلا ازدواج کرده و یه بچه داره و اعتیاد پدرش، راجع به اعتیاد پدرش نظر پرسیدی ...

زنش قبلاخیانت کرده پسره بهش فرصت میده ولی بازم مچش میگیره و بامدرک بهم نشون داد ک زنش مقصربوده و بخاطرخیانت طلاقش داده