2777
2789
عنوان

معتاد‌..پدر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنش قبلاخیانت کرده پسره بهش فرصت میده ولی بازم مچش میگیره و بامدرک بهم نشون داد ک زنش مقصربوده و بخا ...

چند سالته؟ نظر پدرت چیه؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

چند سالته؟ نظر پدرت چیه؟

من خونوادم مخالف بودن رومخشون رفتم ولی خونواده طرف مخالفن بااینکه فامیل ماادرمن میگن این دختره نه چون ازطرف مادریم خوششون نمیادمیگن درشان پسرمانیس ازینابگیره انگارخودشون چین☹

چون. بچه داره. الان میگه نمیارم. دو روز دیگه خر از پل گذشت میارتش با خودش زندگی. کنه   دید ...

جدی...ای وای

یعنی بااین شرایط بره خواستگارهردخترمجردی باز بهش ن میگه؟؟

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

به هیچ وجه 

حتی اگه ۴۰سالم باشه و یه چشمم کور باشه🤨

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
شاید. یه ذره.  رو کنه خودشو تا نری سر زندگی معلوم نمیشه

ببین من خونوادش تاحدودی میشناسم چون فامیل ماادرش شر خواهرش زبون دار ب تمام معنادخالت کن بیوه س..میگه بره خواستگاری هرکس بعدچندوقت مشخص میشه ک خونوادش اینجورن

جدی...ای وای یعنی بااین شرایط بره خواستگارهردخترمجردی باز بهش ن میگه؟؟

نه خیلیا هستن قبول میکنن 

به حرفهای من گوش نده. من راهنمایی میکنم. تجربمو میگم اگه میبینی شرایطش رو قبول داری برو جلو من نه نمیارم. تو اینکار دو روز دیگه. سد راه خودم بشه   هرکاری می‌کنی فکر کن بعد تصمیم. بگیر. چندسالته؟

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
ببین من خونوادش تاحدودی میشناسم چون فامیل ماادرش شر خواهرش زبون دار ب تمام معنادخالت کن بیوه س..میگه ...

خب وقتی میبینی زبون داره. بعد رو تو زبون نداره؟. چرا طلاق گرفته پرسیدی؟

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد