2777
2789
عنوان

معتاد‌..پدر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 125 پست
تو مشکلت چیه زشتی خانواده نداری خواستگار نداری 

خوشگلیم خیلی خیلی زیادخدایی..لیسانس دارم..خانوادم پدزم شغل درس حسابی نظامیه..ولی چون اینودوس دارم عین بزعاشقشم ..حالادوس دارم کاری کنم اون بیشترخونوادش بیان طرفمو و مجدوب شه سکته کنه چیکارکنم

تمام كن از من ميشنوي ... بگو قصد ازدواج ندارم  وقتي خانواده اي ميگن تو در شان ما نيستي دورشو ...

نگفتن من بدم فقط ازطرف مادریم خوششون نمیادمیگن از نه درشان مانیستن ازین طایفه دختربگیزیم گفتن بابا چ ربطی داره من ی خواهرزادگی دارم باهاشون پشت پشت پدره چ حرفا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دخترم خدا داره به وسیله خانوادش تورو از شر اون زندگی نجات میده . خواهش میکنم بیشتر فکر کن بیشتر  ...

خدایی پسره خودش خیلی خوب خیلی زیادمهربون باادب باشخصیت بااخلاق..ولی خونوادش خیلی بدن.ازین لحاظای اخلاقی چیکارکنم ک بفهمه اون باید تکونی ب خودش بده من خودمورس بالابگیرم چ رفتاری چ حرفی بزنم جوری ک ناراحت نشه و ازحرفمم ب خودش تکونی بده

نباید بری نزدیکشون زندگی کنی باید قول بده تعهد بده اجازه ی دخالت نده به خانوادش  وگرنه آدم شرور ازکسی نه میترسه نه خجالت میکشه اگرم تو حساس باشی داغونت  میکنن یکجا قطعا کم میاری

نباید بری نزدیکشون زندگی کنی باید قول بده تعهد بده اجازه ی دخالت نده به خانوادش  وگرنه آدم شرور ...

اوهوم دقیقا..اینا اگ راضی ب ازدواج شدن و اومد جلو میدونم چجود ارتباط برقرارکنم ادمشون میکنم