2777
2789
عنوان

معتاد‌..پدر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 125 پست

بله صددرصد

البته اگر دانکی مغزم رو گاز گرفته باشه چنین کاری میکنم

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من شوهر خالم معتاده حتی بیرون خونست ،خالم خودش کار میکنه خرج همه میده ،۲ تا پسر داره ،پسر اولش نمونه ،الان ازدواج کرده دختره حاملست خونه دارن باغ دارن مغازه اجاره کردن 

پسر دومی یکم شیطنت داشته ،اما الان میخواد زن بگیره دختر گفته فقط باید مغازه داشته باشه ،خونه هم خالم براش جور میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
مگه اعصاب و آرامشت رو از سر راه آوردی که بخوای با همچین کسی وصلت کنی آخه🤦‍♀️ اون اگه میخواست زندگی ...

دقیقاخونواده اون تازه چوسی هم میان خونشون تهران ازوقتی زنش طلاق دادرفتن اونجا خونوادش میگن یکی بگیرحتی اگ خداب بود اینجابکیرکسی نشناستش دیگ ازون جا نگیر یعنی شهرخودمون...نکبتای سگ چون همه میدونن مادرخواهره کولین توهمه چی دخالت میکنن

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

عزیزم با اعتیاد باباش مشکل داری با طلاقش نه؟ در کل در مورد ازدواج با ادم مطلقه باید دقت ب خرج داد؛ ببین مشکلات ازدواج قبلیشک از سمت ایشون بوده حل شده یا ن؛ اگرم میگید زنش مقصر بوده بدونید هیچوقت ی نفر تنها مقصر نیست؛ پدر منم اعتیاد داشت و کوچکترین مشکلی تو زندگی ما ایجاد نکرد

دوسش داری؟ ببین اون یه پسر داره فقط امیدوارم اگه بهش رسیدی از اون نامادری بدجنسا نشی که نزاری پسرشو ...

پسرنداره دخترداره...ن تازه میگم مث خواهرخودم بهش نگاه میکنم مث مادر ن چون مادرنشدم ممکنه مث ی مادردلسوزنباشم ولی مث خواهرخودم خواهری میکنم واسش

مجردی،تازه 26سالته,

می خوای با کسی ازدواج کنی که یه زندگی ناموفق داشته،یه بچه هم داره،

خانواده اش هم تو رو در حد پسرشون نمی دونن،

فازت چیه خدایی؟

از همون اول معلومه خانواده اش تو چه فازی ان.

وگرنه اگه صرف اعتیاد پدر باشه ،خیلیا پدرشون معتاده،

تقصیر اون بدبختا چیه

💔🖤
اینهمه عیب داره این ادم چسبیدی به تریاک باباش؟ نه والا مگه مخ خر خورده کسی که مجرده با این ادم ازدو ...

بقیه کامنتامم بخون بیشتره منفیاش..خود پسرخوبه خوندادش رومخن