2777
2789
عنوان

معتاد‌..پدر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرانبها جون شرایط پسر رو توی کامنت استارتر خوندی؟‌

الان تازه خوندم 

مبحث مجرد و متاهلی و وجود فرزند یک مبحث دیگه ای است، اون دیگه بستگی به خود دختر داره که چنین چیزی را میپسنده و آیا وجود بچه براش قابل هضمه یا نه .

چون شرایط تاهل و تجرد دختر و پسر مثل هم نیست ، ازدواج چالش بر انگیزیه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مگه اعصاب و آرامشت رو از سر راه آوردی که بخوای با همچین کسی وصلت کنی آخه🤦‍♀️ اون اگه میخواست زندگی کنه با زن خودش که یه بچه هم ازش داره زندگی میکرد تازه خانوادشم به جای اینکه از خداشون باشه دارن واست ناز میکنن درکت نمیکنم واسه چی میخوایش  فقط از رو احساسات تصمیم نگیر منطق و عقل رو هم در تصمیمات به کار بگیر

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خیر ، اون آقا متعلق ب یک خانواده دیگه م هس چون بچه داره به نظرم کسی جدا شده را یکی تو شرایط خودش بیش ...

پسره میگه دوس دارم بایکی حداقل ازدواج کنم دوسش داشته باشم

تازه خونواده اون مخالفم هستن توکامنتاگفتم دلیلشو

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

شاید با باباش مشکلی نداشتم اما به خاطر طلاقش نه ازدواج نمیکنم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

اینهمه عیب داره این ادم چسبیدی به تریاک باباش؟

نه والا مگه مخ خر خورده کسی که مجرده با این ادم ازدواج کنه؟