2777
2789
عنوان

معتاد‌..پدر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 125 پست
باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

😳😳😳😳رو دست مامان بابات موندی که به همچین کیسی اصلا فکر میکنی؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=275940068]چرا راننده نه...این راننده نیس خودم مجردم 

اولا بستگی به خود طرف داره ولی اینا محیط محیا تره براشون راننده ها همه جا میرن شب خونه نیستن بعضی راننده ها که خرابن به بقیه زن خراب معرفی می کنن که الی ماشالله همه جا ریخته   خلاصه هعععی شوهرمن تحصیل کردست اصلن فک نمی کردم بعد ازدواج بزنه زیرش و بره دنبال ماشین وگرنه هررررگز باهاش ازدواج نمی کردم حتی شرط ازدواجمم این بود که راننده نشه

خب وقتی اینطوری مغز خر خوردی بری جلو؟

اگ نخورده بودم این حالم نبود...چون خیلی دوسش دارم..حالا میخام من خودم یکم بگیرم نازکنم ک اون کاری کنه خونوادش راضی شن البت خونوادش مخالفن میگن دختره درشان تونیس ک برات بگیریمش ازطرف مادریم خوششون نمیاد اینجورمیگن

باباش پولدارنیس ی خونه دارن فقط ماشین نداره بابائه حقوق بازنشستگی ماهی ۵ ۶میگیره.پسره شغلش ازادماشین ...

خیر ، اون آقا متعلق ب یک خانواده دیگه م هس چون بچه داره به نظرم کسی جدا شده را یکی تو شرایط خودش بیشتر میتونه درک کنه تا ی مجرد

من فکر کردم پدرش جوانه. مردای بازنشسته ممکنه بخاطر درد جسمی تریاک بکشن.  بقیه شرایط را در نظر بگیر . زیاد تریاکی بودن پدرش ربطی به ازدواج  شما نداره. باز مشورت کن با مشاور خانواده و  ازدواج. 

وای نه دوتا پاداری دوتادیگه قرض کندفرار کن فقط

اصلا بهش فکر نکن

امتیازات منفیش خیلی بیشتر مثبت هستن 

وووییی مادر وخواهر دخالت گر زندگی رو زهرت میکنن

پدرمعتاد خودش دردسره

بچه هم داره 

دقیقا درمورد چیش شک‌داری 😕😕😕

به این سوال اصلا نمیشه بدون درنظر گرفتن شرایط جواب داد،اگر اون پسر ارزشش رو داشته باشه میشه چشم پوشی کرد و ریسکش رو پذیرفت

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

سخت نگير تو دنياي امروز بايد يارتو پيدا كني با كسي كه ارزش زندگي كردن داشته باشه برو باهاش جلو ولي قبل اين ببين دل خودت شخصيت خودت فرهنگت همچي رو تناسب بده بعد...

من نامزدم ٨سال زندگي مشترك داشت و من مجرد و ازدواج نكردم به نظرم اين روزا اصلا سن و طلاق و پولداريو خانواده خيلي شرط نيست مهم فقط خودت و طرفتي البته كه محيط و فرهنگ محيطت مربوط ميشه 

پسری که در خانواده ای معتاد زندگی کرده و سالم مونده باشه ( سلامت پسر خیلی نکته مهمیه) باهاش ازدواج م ...

گرانبها جون شرایط پسر رو توی کامنت استارتر خوندی؟‌

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اگ نخورده بودم این حالم نبود...چون خیلی دوسش دارم..حالا میخام من خودم یکم بگیرم نازکنم ک اون کاری کن ...

ببین از همین الان بهت بگم چون 

رفتی تو زندگی به شش ماه نمی‌رسه اینو بهت قول میدم 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
پسری که در خانواده ای معتاد زندگی کرده و سالم مونده باشه ( سلامت پسر خیلی نکته مهمیه) باهاش ازدواج م ...

ببین همه کامنتامو بخون..تازه خونواده پسرمخالفن میگن دخار درشان تونیس بگیریش چون ازطرف مادزیم بدشون میادبااینکه فامیلن میگن طرف مادریش دوس نداریم