2821
2789
عنوان

کودک بد غذا🤕😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 110 پست
انگار شربت اشتها ام اصلا تاثیر نمیکنه روشون این نسل چرا اینجوری شدن همش از اهمیت دادن زیادیه بخدا

اره 

واینکه تک فرزند ها هم انگار بیشتر بدغذا هستن 

امروز پسرم تو مهدشون جشن غذا داشتن غذاش رو درست کردم بردم اونجا انقدررر خورد من اصلا باورم نمیشد همیشه موقع غذا انقدر ادا اصول داشت میگفت من حوصله ندارم بخورم تو باید بدی بهم ولی اونجا همچین قشنک تمام محتویات توی بشقاب رو جارو کرد 

تو خونه انگار عادت کرده من هی التماسش کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شربت مولتی ویتامین چندتا مارک تست کن مرتب بده غذا هزچی دوس داره درست کن ببرش مهد و کارگاه مادرکود ...

عزیزم گفتم ان شالله بعد از عید ببرشم کلاس 

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
والله چند نفر بهم گفتن اصلا کاری بهش نداشته باش اسرارنکن که غذا بخوره منم 3روز تمام اصلا کاریش نداشت ...

وای خدا 

چند سالشه بچه ات؟ 

غصه نخور تنها نیستی 

موندم چرا بچه ها اینجوزی شدن 

تک فرزنده؟

از یکسالگی غذای سفرہ رو بھش دادی؟؟؟ من از یکسالگی ھمہ چی بہ دخترم دادم الانم کہ 2 سالشہ سنگم جلوش ...

اره عزیزم میدادم ولی نه زیاد

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
والا دکتر برای من ننوشت گفت وزنش خوبه ولی خودم خریدم که مجبور باشه هرغذایی بخوره

چی بهش میدی؟راضی هسی

الان یک ماهه که اینکار و میکنم  غذای مورد علاقش و هم درست میکنم روزی یک وعده ولی بقیه غذا هارو ...

خداروشکر باز تو موفق شدی 

اخه پسر من اصلا سفره باز میشه انگار استرس میگیره میترسه غذایی باشه که دوست نداره بعد ما زورش کنیم بخوره بخاطر همین موقع غذا کلا میره دورترین نقطه از سفره میشینه و اصلا نگاه نمیکنه اینطرف رو 

اصلا انگار بوی غذا تحریکش نمیکنه همه ی غذاها رو که همه میگن چه بوی خوبی میده لین میگه بوی بد میده

منم امروز پسرم سه سالگی رو تموم کرد بردم مرکز بهداشت برا قدو‌وزن گفت هم لاغرها هم قدش کوتاه اصلا رشد ...

ببرش متخصص.درکت میکنم ادم روانش بهم میریزه.اما نگران نباش دکتر میتونه کمکت کنه

کاش ھمینجوری ادامہ میدادی من ھمین کارو کردم ھمہ چی میخورہ  با دکترش مشورت کردی؟

نه حقیقتش.البته منطورم اینه غذاش جدا درست میکردم چون میخاستم مقوی ترش کنم.

نه حقیقتش.البته منطورم اینه غذاش جدا درست میکردم چون میخاستم مقوی ترش کنم.

میدونم عزیزم منم تا قبل یکسالگی دخترم غذا براش جدا درست میکردم 

تا یکسالش شد گذاشتم غذای سفرہ رو بخورہ 

ھیچ اشکالی ندارہ گلم با تشویق کردن بھش غذا بدہ ببین کارسازہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ