2777
2789
عنوان

کودک بد غذا🤕😭😭

1899 بازدید | 110 پست

سلامم.مامان ها کمکم کنید چیکار کنم دختر بدجور بدغذاس اصلا هیچ غذایی دوس نداره.چندتا غذای جذاب که تکراری هم نباشه بهم معرفی میکنید شاید دوس داشت.با هزار بدبختی ناهار و شام بهش میدم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کوبیده مرغ

جوجه

کوبیده گوشت 

چلو گوشت

شوید پلو با گوشت چرخی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من بچه خالم همینجوری بود دکتر گفته بود می‌دونم مادری ولی یه روز طاقت بیار هیییچی بهش نده هی نگو بخور دنبالش راه نیفت با یه روز نخوردن هیچیش نمیشه بخدا خالم اینکارو کرد می‌گفت بچم خودش اومده گفته گشنمه غذایی که دوست نداشته بهش دادم به چشماش می‌کشیده تازه گفته بازم می‌خوام 

بنشون جلوی تلوزیون فقط با کارتون سرگرمش کن بزار دهنش یا هم با وسایل خونه مثله لگن و ابکش و این چیزا مشغولش کن بده بخوره 

من چندین سال فقط با این ترفندها تونستم بلکه یک پیاله بدم بخوره 🥴

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
هر چقدر برات مهم باشه. بد غذا تر میشه. 

به معنای واقعی برام مهمه.😢

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

دختر منم اینجوری بود الان دو هفته هست محلش نمیدم همه جور غذا درست میکنم گشنش باشه میخوره 

مثلا قورمه سبزی نمیخوره میگه سبزی داره قبلاً از آبگوشتش جدا میکردم بعد سبزی میریختم الان این کارو نمیکنم مجبوره هر طور شده بخوره هله هوله رو کلا قطع کردم که گشنه بشه

یه عزیزی منو لایک کنه اسی چند سالشه؟ چیا دوست داره

یه ماه دبگه ۳ سالش تموم میشه.چیز خاصی دوس نداره که دلم خوش باشه حداقل براش درس کنم با اشتها بخوره

یه سینه مرغ رو چرخ کن یا با ساطور بزن، پیاز  رنده کن  و نمک بزن و اگرم دوس داشتی یه کوچولو زردچوبه. بعد تو قابلمه آب بذار یه کم، از این مواد با دستت قلقلی های کوچولو کوچولو بنداز تو آب، بعد یکمی هم روغن بریز، بذار بمونه آبش بره و یکمی حالت سرخ شده بگیره قلقلیا، پسر من خیلی دوس داره

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
من بچه خالم همینجوری بود دکتر گفته بود می‌دونم مادری ولی یه روز طاقت بیار هیییچی بهش نده هی نگو بخور ...

بخدا این یک ماهی که من اینجوری کردم دخترم 2 کیلو اضافه کرده 

من بچه خالم همینجوری بود دکتر گفته بود می‌دونم مادری ولی یه روز طاقت بیار هیییچی بهش نده هی نگو بخور ...

منم باید یه روز همین کارو کنم بخدا خسته شدم عصبی شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز