2821
2789
عنوان

کودک بد غذا🤕😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 110 پست
اخه شما بگو مثلا من پسرم ۹ ماهش بود صبحونه اصلا نخورد وقت نهار هی سرشو کج و کوله میکرد باز گشنه خواب ...

عزیزم شما تا شب صبر میکردی بعد غذارو می‌دادی می‌دیدی دیگه سرشو کج و کوله نمیکنه و تا آخرش میخوره  وسطش حالا یه چیزی می‌دادی قند بچه نیفته ولی خیلی کم که جلو اشتهاشو نگیره و سیر نشه که باز ادا دربیاره بعدشم بچه نه ماهه شیرخواره فرق میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توروخدا راست میگی؟منم باید یه تصمیم جدی بگیرم دیگه

بخدا راست میگم مجبوره بخوره گفت نمی‌خورم بگو هر طور راحتی بعد که غذا می‌خورید با ملچ و ملوچ غذا بخورید 

شربت زینک هم بده گشنه میشه مجبوری میاد میخوره 

اوایل میگفتم نون بخور غذا رو دوست نداری یعنی همینه من پا نمیشم دوباره درست کنم 

دیگه میخوره الان 

4 سالشه دختر من

اشتباه ما مامانا اینه بزور میخایم به بچه غذا بدیم . کاری که خودم تا امین پارسال میکردم . یبار تو مسا ...

حتما همین کارو میکنم از همین فردا چون خانم های دیگه هم گفتن.بخدا خسته شدم دیگه چقدر حرص بخورم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بچه ها پاستا رو دوست دارن معمولا پاستا براش درست کن یا سیب زمینی تنوری یا پیتزا و اسنک لازانیا،زرشک پلو و مرغ ،ناگت مرغ ستاره آبی شکل و قلبی شکل،با سوسیس خونگی براش هات داگ تنوری درست کن بزن توی سیخ چوبی و روش براش پنیر و سس بریز 

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

منم این مشکل رو دارم یعنی نابود شدم سر این قضیه...یادم نمیاد این بچه مثل آدم بشینه غذا بخوره.واقعا خسته شدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

خودت بدغذا نیستی؟ببین خودت بشین عدای خوشگل شده رو با ولع بخور اصلا و ابدا بهش نگو بیا بخور و براش نیار بعد چند وقت شکم خالیش مجبورش میکنه بیاد جلو.سعی کن هله هوله نذاری خونه تا عادت کنه ب غذای خونه

یک روز نمیشه عزیزم یک روز مثاله  من تونستم تو هم میتونی

مثلا تا کی اخه میترسم ضعیف بشه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

دختر منم دوسالشه و اولش بد غذا نبود بعدش اینجوزی شد امروز یک ساعت طول کشید ۵تا قاشق غذا بخوره منم عصبی میشم به نظرم این ماییم ک بچه ها رو بد غذا میکنیم با اهمیت دادن زیادیمون اما من واقعا نمیتونم بیخیال باشم چون لاغره یه روزم که هیچی نخوره خیلی لاغرتر میشه دلم نمیاد میدونم اما نمیتونم اجراییش کنم از یه طرفم یه روز نخورا انگار عادت میکنه به نخوردن معدش کوچیک میشه یا خودش عصبی میشه دیگه موندم چیکار کنم

بخدا راست میگم مجبوره بخوره گفت نمی‌خورم بگو هر طور راحتی بعد که غذا می‌خورید با ملچ و ملوچ غذا بخور ...

اگه نخوره مثلا موقع ناهار عصر بگه گشنمه چجور رفتار کنم؟