2821
2789
عنوان

کودک بد غذا🤕😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 110 پست

هی دختر منم با این سن بد غذاس هر نوع غذایی هم درست میکنم که اشتهابیادبخوره ولی چ فایده لاغرشدید.. دکتر تغذیه هم میبرم هرماه تازه دکتر شربت اشتهاهم میده بازم باشربت اشتهاهم نمیخوره.. همیشه دنبالش میدوم جیق میزنم تا یه قاشق بخوره.. چند روز اصلا کاریش نداشتم هیچ موقع ناهاروشام صداش نکردم اصلا عین خیالش نبود لا مصب انگاری باد هوا میخوره گشنه نمیشه.. دباره خودم گفتم بچه ازدست میره باز به‌زور ودعوا یکی دو قاشق میخوره😢😪

دختر منم دوسالشه و اولش بد غذا نبود بعدش اینجوزی شد امروز یک ساعت طول کشید ۵تا قاشق غذا بخوره منم عص ...

همین فکرا تو سر منه که نمیتونم بیخیال بشم.ای خداا

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم قد و وزن دخترت چنده؟

من از دست غذا نخوردن دخترم پیر و کور شدم ،خدا می‌دونه همین دیروز انقد جیغ زدم و گریه کردم از دستش ، هیچی نمیخوره و وزن نمیگیره ، داغونم بخدا

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
یه ماه دبگه ۳ سالش تموم میشه.چیز خاصی دوس نداره که دلم خوش باشه حداقل براش درس کنم با اشتها بخوره

بچه ها غذای ک از بیرون بیاد بیشتر دوس دارن من غذا میپزم بچه هام نمیخورن اما باباشون از بیرون میاره با نوشابه میشینن میخورن

منم دقیقا همین مشکل رو با پسرم دارم اللن شش سالشه خیلی لاغر و ضعیفه 

یه بار همین روشی که شما میگید رو امتحان کردم یعنی ماه رمضون بود این بچه قشنگ با من روزه گرفت تا شب شب هم که غذا رو آوردم بازم نخورد گفت من اینو دوست ندارم 

یعنی به حدی لجبازه حاضره از گشنگی غش کنه ولی غذایی که دوست نداره رو نمیخوره 

اصلا کلا عوق میزنه اگر غذایی که دوست نداره رو بذاری جلوش 

من دیگه واقعا کم آوردم همین چند شب پیش کلی گربه کردم از دست غذا خوردنش

اگه نخوره مثلا موقع ناهار عصر بگه گشنمه چجور رفتار کنم؟

از همون غذا بیار بده نخورد نون بده بگو یا این یا اون 

حالا دختر من لجبازه به شدت نون و انتخاب میکرد با آب میخورد🥴🤣 منم تو دلم غصه می‌خوردم ها ولی جلو خودمو گرفتم

حتما همین کارو میکنم از همین فردا چون خانم های دیگه هم گفتن.بخدا خسته شدم دیگه چقدر حرص بخورم

فقط مصمم باش

دلت نسوزه یدف بری بهش غذا بدی

حتی اگه چند روز ام غذا نخورد 

مطمئن باش گرسنه باشه حتما سراغ میگیره

آرزوی موفقیت برات دارم

دختر منم دوسالشه و اولش بد غذا نبود بعدش اینجوزی شد امروز یک ساعت طول کشید ۵تا قاشق غذا بخوره منم عص ...

دقیقا منم مشکل شما رو دارم غذا نمیخوره انگار بدتر بی اشتها میشه 

و خیلی عصبی میشه 

ولی بازم نمیاد غذا بخوره 

و غذا خوردنی هم انقدرررر طولش میده  سه قاشق برنج رو اگر ولش کنی به حال خودش نیم ساعت یا بیشتر طولش میده

عزیزم قد و وزن دخترت چنده؟ من از دست غذا نخوردن دخترم پیر و کور شدم ،خدا می‌دونه همین دیروز انقد جی ...

منم عصبی شدم بخدا.خیلی وقته وزن نکردم یک شنبه نوبت داره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
فقط مصمم باش دلت نسوزه یدف بری بهش غذا بدی حتی اگه چند روز ام غذا نخورد  مطمئن باش گرسنه باش ...

قربونت برم.خدا کمکم کنه بتونم طاقت بیارم

عزیزم قد و وزن دخترت چنده؟ من از دست غذا نخوردن دخترم پیر و کور شدم ،خدا می‌دونه همین دیروز انقد جی ...

عین دختر من همیشه وقت ناهار و شام من اینقد خودمو میزنم میزنم تو سر خودم بخدا داغونم کرده،، خیلی لاغره وزن نمیگیره رشدش، کمه دکتر رشد وغدد تغذیه هم میبرم حتی با قرص و شربت اشتها هم باز هیچ نمیخوره اینم اینقد من جیق میزنه در حده یکی دو قاشق میخوره.. صبحانه نمیخوره هرکارمیکنم.. لقمه و میوه و... میزارم میبره مدرسه دست نخورده برمیگردونه خونه کلافه ام کرده🤦‍♀️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز