2821
2789
عنوان

کودک بد غذا🤕😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 110 پست
از همون غذا بیار بده نخورد نون بده بگو یا این یا اون  حالا دختر من لجبازه به شدت نون و انتخاب ...

🤣🤣🤣🤣 

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
دقیقا منم مشکل شما رو دارم غذا نمیخوره انگار بدتر بی اشتها میشه  و خیلی عصبی میشه  ولی ب ...

انگار شربت اشتها ام اصلا تاثیر نمیکنه روشون این نسل چرا اینجوری شدن همش از اهمیت دادن زیادیه بخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از همون غذا بیار بده نخورد نون بده بگو یا این یا اون  حالا دختر من لجبازه به شدت نون و انتخاب ...

پسر منم دقیقا نون رو انتخاب میکنه 

عزیزم چند وقت این شرایط رو تحمل کردی؟ 

من واقعا خرص میخورم اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم هی میگم بچه ضعف میکنه معده اش داغون میشه

نه ضعیف نمیشه دارو تقویتی بده شربت اشتها بده 

یک شنبه نوبت داره.میخام دارو نخرم ببینم دکترش چی براش مینویسه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
🤣🤣🤣🤣 

بخدا شکلش و اگه می‌دیدی عین این کارتون خوابا بود لامصب 

ولی تا کی من بیافتم دنبالش برای دختر بزرگم اینجوری نبودم این تافته ی جدا بافته هست برامون بداخلاق

عین دختر من همیشه وقت ناهار و شام من اینقد خودمو میزنم میزنم تو سر خودم بخدا داغونم کرده،، خیلی لاغر ...

عزیزم از اول اینجور بود؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
انگار شربت اشتها ام اصلا تاثیر نمیکنه روشون این نسل چرا اینجوری شدن همش از اهمیت دادن زیادیه بخدا

دقیقاا منم میگم از اهمیت زیادی هس.امروز اینقدر عصبی شدم داشت با گوشی بازی میکرد غذا نخورد گوشی گرفتم ازش غذاش هم برداستم کلی گریه گرد گفتم تا غذای نخوری ازوشی و بستنی خبری نیس.بللخره باهزار بدبختی خورد.بخدا دیت پختم خیلی خوبه اینقدر چیزای مقوی درس میکنم اصلااااا انگار نه انگار

همین فکرا تو سر منه که نمیتونم بیخیال بشم.ای خداا

والله چند نفر بهم گفتن اصلا کاری بهش نداشته باش اسرارنکن که غذا بخوره منم 3روز تمام اصلا کاریش نداشتم خدا شاهده اصلا انگارنه انگار،، فقط یه آب می‌خورد همین ترسیدم زخم معده بگیره. گریه میکنم خودمو میزنم اونم واسه اینک من گریه نکنم یکی دو قاشق میخوره اینقدهم همین یکی دو قاشق و طولش میده و من تو دلم حرص میخورم 🤦‍♀️

پسر منم دقیقا نون رو انتخاب میکنه  عزیزم چند وقت این شرایط رو تحمل کردی؟  من واقعا خرص م ...

الان یک ماهه که اینکار و میکنم 

غذای مورد علاقش و هم درست میکنم روزی یک وعده ولی بقیه غذا هارو که میدم اگه نخورد اصرار نمیکنم 

هفته پیش کوکو داشتیم می‌گفت من متنفرم نمی‌خورم بعد نشستیم سر سفره وسطای غذا دیدیم ریز ریز اومد جلو یه تیکه برداشت ماهم خودمون و زدیم به اون راه کلی غذا خورد و رفت کنار تازه دید ما محل نمیدیم گفت خیلی بدمزه بود ولی گرسنم بود خوردم با عصبانیت و قیافه چندش 

بخدا شکلش و اگه می‌دیدی عین این کارتون خوابا بود لامصب  ولی تا کی من بیافتم دنبالش برای دختر ب ...

همین ادمو عصبی میکنه که یه روز دو روز نیس اخه تا کیی

والله چند نفر بهم گفتن اصلا کاری بهش نداشته باش اسرارنکن که غذا بخوره منم 3روز تمام اصلا کاریش نداشت ...

واای میفهمم چی میکشی.خیلی سخته خیلییی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز