2821
2789
عنوان

کودک بد غذا🤕😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 110 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اشتباه ما مامانا اینه بزور میخایم به بچه غذا بدیم . کاری که خودم تا امین پارسال میکردم . یبار تو مسافرت همسر 

دختردایی بهم گفت این چه وضعشه شما دوتا درآوردین.  بچه رو بزارین به حال خودش گرسنه باشه میخوره حتما نبست...جالبه اونروز که من پهلوش نبودم راحت نشسته بود با دختر اون غذا خورده بود

الان مدتهاست درس عبرت شده برام که بهش اصرار نکنم . میگه میل ندارم میگ،م باشه هرجور راحتی . خودش کم کم می یاد پای سفره میشینه البته بجز اوقاتی که مریض هست

شما هم این روش در پیش بگیر مطمئنم موفق میشی

بنشون جلوی تلوزیون فقط با کارتون سرگرمش کن بزار دهنش یا هم با وسایل خونه مثله لگن و ابکش و این چیزا ...

اهل تلوزیون نیس با این ترفندها میخوره ولی اخه تا کی هر روز هر وعده؟؟؟؟؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
دختر منم اینجوری بود الان دو هفته هست محلش نمیدم همه جور غذا درست میکنم گشنش باشه میخوره  مثلا ...

بخدا اهل هله هوله نیس.ولی م هنوز نتونستم این نرفند رو پیاده کنم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
اهل تلوزیون نیس با این ترفندها میخوره ولی اخه تا کی هر روز هر وعده؟؟؟؟؟

تا چند سال این روال رو ادامه دادم 

اخه بچه ۹ ماهه رو چقدر گشنه بزارم تا خودش غذا بخواد اخه مگه عقلش میرسه 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
یه سینه مرغ رو چرخ کن یا با ساطور بزن، پیاز  رنده کن  و نمک بزن و اگرم دوس داشتی یه کوچولو ...

امتحان میکنم مرسی گلی

بخدا اهل هله هوله نیس.ولی م هنوز نتونستم این نرفند رو پیاده کنم

پسرم هر کاری که دخترم انجام میده همون کارو می‌کنه همشیر هستن 

گفتم اگه جلوی بدغذایی این و نگیرم این یکی هم اینجوری میشه بدبخت میشم 

سخته ولی شدنیه

بخدا این یک ماهی که من اینجوری کردم دخترم 2 کیلو اضافه کرده 

توروخدا راست میگی؟منم باید یه تصمیم جدی بگیرم دیگه

چون عادت می‌کنه به این مدل غذا خوردن و بدغذا تر میشه هم خودت اذیت میشی هم بچه درست وزن نمیگیره 

اخه شما بگو مثلا من پسرم ۹ ماهش بود صبحونه اصلا نخورد وقت نهار هی سرشو کج و کوله میکرد باز گشنه خوابید خب من چقدر منتظر بمونم خودش درخواست غذا بکنه 

مگه بزرگه که بیاد بگه گشنمه 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
ماکارونی پیتزا لازانیا ؟ همبرگر خونگی؟ رولت مرغ؟ 

در حد کم.اصن موندم ابنچیزا دیگه چرا نمیخوره