2821
2789
عنوان

کودک بد غذا🤕😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 110 پست

دختر خواهرشوهرم بادختر من هم سنن تقریبااز چهل روزگی مامانش، مادرشوهرم شرو کردن به چشیدن غذابهش،، هرغذایی درست میکردن فرقی نمی‌کرد چی باشه انگشت میزدن داخلش میزاشتن دهنش،، کلا به همه ی بچه هاشون از چهل روزگی شرو میکردن غذای خودشونو،، به منم میگفتن هر غذایی درست میکنی یه کم بانوک قاشق یا انگشتت بزن داخل آبش بچشون بچه رو که کم کم اینجوری بچه آشنا میشه بامزه ها ولی من میگفتم نه بچه مریص میشه، معدش خراب میشه،، الان بچه های اونا همه سر حال و تپل مپل و هر نوع غذایی رو میخورن بخدا.. ولی دخترمن که از 6ماهگی دادم بهش هیچی نمیخوره خیلی اشتباه کردم گوش ندادم به حرفشون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر باز تو موفق شدی  اخه پسر من اصلا سفره باز میشه انگار استرس میگیره میترسه غذایی باشه ک ...

دختر منم همین بود بخدا نگاه میکرد می‌گفت اه حالم هم خورد 

حالا مجبوره دیگه

وای خدا  چند سالشه بچه ات؟  غصه نخور تنها نیستی  موندم چرا بچه ها اینجوزی شدن  ...

دختر بزرگمه گلم 8سالش بود بچه ی دومم به دنیا اومد... خیلی روش حساس بودم خیلی،، از همون اولم بدغذابود،، هنوزم خودم لقمه میگیرم میزارم دهنش، به زور و گریه

من اشتها آور اکسیر گرفتم یک هفته دادم بیشتر نه  ولی زینک و ناهار میدم آهن و شبها قرص فولیک اسی ...

قبل از ناهار زینک میدین؟ بی زحمت تایم داروها میگین

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
فولیک اسید و زینک بده برای بچه من جواب داد

میدم عزیز از همون بچگی تا الان همش، تقویتی میگیرم میدم که حداقل غذا نمیخوره، کمبود آهن و... ویتامین بدنش حداقل پایین نیاد،، داروها هم که به شدت گرون شدن ولی من مجبورم بخرم بدم بهش

میدونم عزیزم منم تا قبل یکسالگی دخترم غذا براش جدا درست میکردم  تا یکسالش شد گذاشتم غذای سفرہ ...

ان شالله خدا کمک بکنه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
قبل از ناهار زینک میدین؟ بی زحمت تایم داروها میگین

بعد ناهار، دکتر تغذیه که برا دختر من بعد ناهارتجویز کرد،، بعد صبحانه هم ب کمپلکس تجویز کرد، بعد شام هم مولتی ویتامین وقت خواب هم کلیسیکر

میدم عزیز از همون بچگی تا الان همش، تقویتی میگیرم میدم که حداقل غذا نمیخوره، کمبود آهن و... ویتامین ...

فقط داروی ایرانی بده بعد چیزایی بده که اشتها رو باز کنه مثل سوپ 

ماهی یه تومن فقط میدم داروهای تقویتی،، ولی بازم لاغره کمبود وزن و قد داره شبا از فکر خوابم نمی‌بره،، خیلی غصه میخورم،، هر روشی هم امتحان کردم، ولی داروهای تقویتی هم تا کنارش غذا نخوری فایده نداره،،دکتر هر دفعه شربت اشتهاشو تغییر میده ولی باز بی فایده اس باهیچکدوم اشتها نمیگیره،، خدایا به داد دل ما مادرا برس، رحم کن به دل ما 😭😭😭کاری کن بچه هامون غذا بخورن🤣وای دیونه شدم دیگه

فقط داروی ایرانی بده بعد چیزایی بده که اشتها رو باز کنه مثل سوپ 

عزیز زینک وقبل ناهار بدم؟؟ دکتر تغذیه واسه دخترم بعد ناهارتجویز کرد. 😐از این بع بعد قبل ناهاربدم 

عزیز زینک وقبل ناهار بدم؟؟ دکتر تغذیه واسه دخترم بعد ناهارتجویز کرد. 😐از این بع بعد قبل ناهاربدم&nb ...

والا من هر جا رفتم قبل ناهار بوده که اشتها رو باز می‌کنه باعث ضعف میشه 

ماهی یه تومن فقط میدم داروهای تقویتی،، ولی بازم لاغره کمبود وزن و قد داره شبا از فکر خوابم نمی‌بره،، ...

عزیزم شربت سانستول یا ایمومکس بهش بده بچه منم بدغذاست با اینا غذا گرسنه میشه غذا میخوره