2777
2789
عنوان

اعصابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4293 بازدید | 154 پست
بهم گفت پسرم رو حروم کردی همون موقع گفتن این دختر خرابه گوش ندادیم من هم بهش گفتم فقط از این خونه فر ...

میگفتی پسرت دوبرابرسن منو داره دختر۱۸ساله گرفته بدون عروسی وهزینه اوازه خرابی پسرت هم شهرو گرفته بعد من خرابم من پسرتو حروم کردم بابا مال خودت بیشترازاین خراب نشه .بعدم میگفتی از سابقه خانوادگیتون وکارای دخترت معلومه کی خرابه وحروم کن توخیلی زرنگ بودی دخترتوجمع میکردی دسته گل به ای نده

[QUOTE=275870243]زایمان که کردم مامان و مادر شوهرم با هم اومدن مامانم نوکری میکرد مادر شوهرم خدایی‌‌ ...

والامن درد زایمان پاشتم دکترم بیمارستان خصوصی گرفته بودم همسرم نبودمامانمم شهرستان بود منونمیبرد میگفت مث ماطبیعی بزایه چرابره پول خصوصی بده من خودم با اژانس رفتم بیمارستان تا مامانم رسید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید من پرحرفی هم میکنم این دسط تعریف میکنم ولی اینو میگم که دیبا بدونه تهمت زدن به زن نجیب گناه کبیره هست و خدا خودش تاوان میگیره... دو سال پیش من حامله بودم..زن همسایه مون طبقه دو ما طبقه ۵ میومد دزدی از همه خونه ها دزدی میکرد هیچ کس نمیت ونس مچشو بگیره... من وقتی فهمیدم اومده خونه ما که خیلی چیز میز برده بود...جنسای مغازه شوهرم رو می‌برد به فامیلاشون میفروخت... یه روز پنج شنبه اتفاقی تونستم مچشو بگیرم...  یعنی دو روز بعد اینکه متوجه شدم... شوهرم خونه نبود تا خودش رو رسوند همه همسایه ها جمع شدن‌‌‌‌... یه دفه شوهرش برگشت به شوهر من گفت تو زنت دزده خرابه من با خیلیا دیدمش عرضه داری طلاقش بده ‌ و.... زنش هم گفت تو با شوهر من چه رابطه ای داری و خیلی حرف زدن و من و شوهرم جواب ندادیم... بچه ها باورتون نمیشه پنج شنیه هفته بعد ساعت ۵ صبح مرده تو خونشون مُرد... من سر نماز بودم که خبر مرگشون آوردن همون لحطه حلالش کردم زنش هم اومد در خونمون گفت شوهرم رو حلال کن گفتم حلالش کردم ولی خدا ازین گناه تاوان میکشه تو سوره نور هم درباره تهمت به زن پاک دامن نوشته... دیبا تو هم ببخشی حرفی که مادر شوهرت زده تاوان داره زود هم پس میده

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
اره ولی نابود شدم با حرفای مامانش 

عزیزم به این فکر کن باعاشق شدن پسرش اونا نابود شدن نه شما مادرشوهره فکرکرده اوردیمش به عنوان عروس فقط زجرش بدیم ولی الان خودش داره زجرمیکشه واسه اونه داره آتیش میگیره

میگفتی پسرت دوبرابرسن منو داره دختر۱۸ساله گرفته بدون عروسی وهزینه اوازه خرابی پسرت هم شهرو گرفته بعد ...

نمیدونم این خرجی که مامانش برا من کرد چیبود ی دست لباسم برا من نخریدن

بر خلاف بقیه با اینکه تجربه زندگی مشترک مادر شوهر و خیلی چیز  هارو ندارم از همون اول میدونستم اشتباهه حتی فکر به برگشتن 

هیچوقتم حرفای شوهرت رو باور نکردم چون دقیقا مثل منت کشی های دوست پسرها بود دروغ محض فقط برای گول زدن...

(راستش چون یه بار گفتی وقتی 20 و خورده ای سالش بود با بچه کلاس شیشمی دوست بود دیدم بهش منفی شد برای همین کلا هیچوقت تحت تاثیر قرار نمیگرفتم)

واقعا توی یک کلمه این خانواده حروم زادست همون دفعه که به شوهرت گفتی هرچی سرتون بیاد حقتونه واقعا هم همینه انقدر پست و بی صفت که حتی ارزش اینکه آدم دل بسوزونه برای اینکه داغ دارن رو ندارن برا پسر 30 ساله دختر 18 ساله گرفتن دهن نجسشونم بسته نمیشه 

بهترین و درست ترین کاری که توی این مدت کردی این بود جلو خودت رو نگرفتی کاش همون دیروز با عمت میرفتی تا دهن مادر کفتار اون شوهر بی شرفتو  می بست دست اون شوهرتم باید قطع کنن شمر مگه با توبه میشه امام ذاتشون همینه بی صفتا

فردا صبح عمتو با یکی دو نفر بفرست برن وسایلاتو بیارن خودتم نرو بعدشم به غیر از طلاق هیچ چیز دیگه ای رو توی مغزت راه نمیدی

اون جریان وامت به همین شوهرت ندادی که؟

بر خلاف بقیه با اینکه تجربه زندگی مشترک مادر شوهر و خیلی چیز  هارو ندارم از همون اول میدونستم ا ...

بنظر من نباید عمه یا کس دیگه ازخانواده رو بفرسته چون دعوای بزرگتری شکل میگیره ،،باید برن از همون امام جمعه کمک بگیرن به اون شخص که دیگه نمیتونن بی احترامی کنن

بنظر من نباید عمه یا کس دیگه ازخانواده رو بفرسته چون دعوای بزرگتری شکل میگیره ،،باید برن از همون اما ...

بذار بگیره چرا فکر میکنید با آرامش میشه جلوی این وحشیارو گرفت هرچقدر بیشتر کوتاه بیان زبون اونا دراز تره امام جمعه یا هر... دیگه ای همینا بودن این ازدواجو گذاشتن تو دامن این دختر میان مثل مهمون میشینن تهش میگن با هم کنار بیاید طلاق قباحت داره کوفت داره چرا اینارو نمیشناسید اینا دلشون به حال دیبا نمی سوزه

همین عمش اگر نبود زنده زنده میخوردن این دخترو نباید بهشون رحم کرد لیاقت داشتن تا الان نشون میدادن همون طلاهاییم که میگرفت به خاطر عمش بود دوتا حرف عاشقانه چرت و پرتم مینداخت روش که بگه نه بخاطر توعه !!

اینجور خانواده هارو من زیاد دور خودم میبینم اینا تا خون به جیگرشون نکنی دست از سرت بر نمیدارن اصلا همینجوری باید راضی به طلاقشون کنی وگرنه با صحبت و مذاکره نمیشه فرهنگشون خیلی پایین تر از این صحبتاست وگرنه مطمئن باش اگر اینجوری نبودن برادر دیبا زنده بود میشد عین هزار تا قتل دیگه شکایت و دادگاه....مطمئن باش رای دادگاه برای برادرش اعدام نبود ولی چی شد واقعا ؟!!!

طلاق گرفتن از این خانواده فقط با تهدید با شکایت با اجرا مهریه و این مسائل حقوقی ومالی امکان داره بهترین وکیل این شهرو بگیرن چهارتا آتو و تهدید پیدا میکنه که خود پسره بیاد برگه طلاقو بذاره جلوش دیدم که میگم