2777
2789
عنوان

اعصابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4293 بازدید | 154 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=275870243]زایمان که کردم مامان و مادر شوهرم با هم اومدن مامانم نوکری میکرد مادر شوهرم خدایی‌‌ ...

عزیزم... آدم نمی دونه چه جوابی بده

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

عزیز دلم 

دختر گل 

الهی دورت بگردم 

تو چقدر ظریفی برای این همه غصه 

تورو باید گذاشت تو طاقچه قربون دست و پات رفت 

از روز اول اولین تاپیکتو خوندم 

حتی یه خط نخونده نمونده 

تو داری با متجاوزت زندگی میکنی (میکردی) 

اگه برمیگشتی یا اگه طلاق بگیری سالها طول میکشه تا خوب شی 

حق داری غم عالم توی دلت باشه 

حق داری سردرگم باشی 

حق داری یه روز دنبال ناخن باشی یه روز پیرسینگ 

تو دنبال حس ارزشمندی خودت میگردی 

حسی که همه لهش کردن 

تو وسط یه تروما هستی 

هیچ کسی هم کمک نیست 

نه مادر 

نه همسر 

نه عمه 

نه دوست و آشنا 

نه هفت پشت غریبه 

باید اول حسابی زاری کنی غمتو باور کنی بعد بقچه کنی بذاری زیر پات و بلند شی 

به خودت کمک کنی 

خیلی کمک کنی 

بعد از سالها که خوب شدی به ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دیگران هم کمک کنی 

تو پای به راه نه و هیچ مپرس 

خود راه بگویدت که چون باید رفت 

خیلی به آینده فکر نکن که چی میشه 

فعلا ازین بحران بیرون بیا 

راه جدید برات باز میشه 

کمر همت ببند 

باور کن که ازینجا به بعد خودت باید تصمیم بگیری 

تصمیم های عاقلانه 

ولی همین تصمیم هارو شاید دیگران نقد کنن 

بعدها تایید میکنن اما تو منتظر تایید نمون 

با پدرت حرف بزن 

ازشون بخواه که اگر جدا شدی شهرتون رو عوض کنید 

یه زندگی جدید بساز

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😁 سوال حقوقی، کاسبی، کارمندی پاسخ داده نمیشود.

اگه ناراحتی بگو نمیتونم تحمل کنم یاد بلایی سر پسرم  افتاد میفتم  دیگه تهمت زدنت برای چیه

اصلا من موندم برا چی از اول قبول کردن این پیشنهادو؟واقعا هم هرچی بیشتر فکر میکنی بیشتر به مسخره بودن این پیشنهاد پی میبری 

[QUOTE=] مخصوصا اینکه دیبارو بردن خونه مادرشوهرش  اونم شیش ماه کلا از فوت پسرش گذشته بوده [/QUOTE]

خوبس ینی داغ دلشون رو بریزن روسر اون دختر که سبک بشن،ما یه مثل داریم وقتی شوهر اذیتمون میکنه میگم مگه جا خی اومدم موندم همه اینو میدونن چرا بزرگ ترش اجازه همچین وصلتی دادن واسه این بیچاره ماهم هرچی گفتیم از سر دلسوزی بود گفتیم شاید کمکی براش بکنیم ولی بهتره جدا بشه ینی کاش شوهرش راضی بشه این باید وکیل بگیره تنهایی نمیشه مادرش هم باید دلگرمیش باشه دیبا بیشتر از برادرش گناه داره اون دیگه رفت و تموم شد اینه که داره نابود میشه 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
خیلی بهم دیگه توهین کردیم

مهم نیست توهم حرفاتوزدی به اون پسر نکبتش میگفتی برا همین منوکشوندی اینجا بی ارزه توکه ازخودت اختیاری نداری غلط کردی منواوذدی اینجا غلط میکنی به من پیام میدی ال میکنم بل میکنم  الانم نترس پولات نگه دارننت ترسیده من ببرم هرکسی دنبال اون چیزیه که نداره من چشم ودلم سیره دنبال چندرغاز پول تونیستم بده ننت بیشتر محتاجه بعدم پیامای التماس پسرش میکوبیدم توصوت ننش میگفتم معلومه کی دنبال چیه

عزیزم منم مثل بقیه فک می کردم که ی شانس به شوهرت بدی بهتره اما الان فهمیدم که فقط باید هرچی داری ورداری از اون مرد فرار کنی

خاک بر سرشون کنن 

شوهرت بسیار احمقو روانیه

چی کشیدی از دستش 

۱۸ سالته هم خوشکلی هم درس خون 

بشین درستو بخون ایندتو بساز با مردی که عاشقشی ازدواج کن

اما اون چی!؟

کی می تونه اونو تحمل کنه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اصلا من موندم برا چی از اول قبول کردن این پیشنهادو؟واقعا هم هرچی بیشتر فکر میکنی بیشتر به مسخره بودن ...

دعوا طایفه ای شده بوده وگرنه دوتا خانواده خودشون کاری نداشتن هرروز از یه طایفه اون یکی رو تهدید میکرده اگه وصلت دیگه ای بوده نمیزاشتن انجام بشه دیگه مثلا راهکارشون این بوده 

کلی هم شرط کردن ،قول وقرار گذاشتن که اذیت نکنن دیبارو ولیییی

ما فک میکردیم میخواد  حرف بزنه نمیدونستیم نقشه کشیده اون حتی پسرشو هم گول زد عوضی ببخشید قربونت ...

پسرشم مرد نیست سی سالشه هنوز نمیتونه خودش برا زندگیش تصمیم بگیره. تو دهن ننه وخاهرشو نگاه میکنه بدرد نمیخوره دیگه