2777
2789
عنوان

اعصابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4293 بازدید | 154 پست
ما فک میکردیم میخواد  حرف بزنه نمیدونستیم نقشه کشیده اون حتی پسرشو هم گول زد عوضی ببخشید قربونت ...

نمی خواد باور کنه پسرش دیبا رو دوست داره...

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ولی نابود شدم با حرفای مامانش 

مادر شوهر اگه زبونش رو خوب باز کنه که مادر شوهر نیست...ما همه این حرفا رو شنیدیم صد برابر بدترش که بعد ده سال یادم نمیده

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
اره ولی نابود شدم با حرفای مامانش 

عزیزم بمیرم برات❤️

فدای سرت ولشون کنن اینا خانوادگی وحشی و عقده ای

هستن 

اما دیگه تحت هیچ شرایطی برنگرد معلومه نمیشه با این

زندگی کرد جوونیت حیف میشه

زایمان که کردم مامان و مادر شوهرم با هم اومدن مامانم نوکری میکرد مادر شوهرم خدایی‌‌‌... مامانم شیرینی دوست داره چند تا دونه خورد زیادم نخورد ..در کل زیاد حالش بد میشه قلبش مشکل داره فرداش حالش بد شد مادرشوهرم فوری گفت شیرینی زده زیر دلت.... ازین حرفا زیاده عزیزم 

زیاد حرفاشو جدی نگیر وبرا خودت تکرارش نکن اون فقط خواسته یه چیزی بگه تو عذاب بکشی نزار به هدفش برسه ...

بهم گفت پسرم رو حروم کردی همون موقع گفتن این دختر خرابه گوش ندادیم من هم بهش گفتم فقط از این خونه فرار کن ک اه من سقفش رو خراب میکنه رو سرت

بهم گفت پسرم رو حروم کردی همون موقع گفتن این دختر خرابه گوش ندادیم من هم بهش گفتم فقط از این خونه فر ...

آفرین بهت خیلی خوب جوابشو دادی ،،،اگه جواب نمیدادی فکر میکرد چه خبره،،،بزار بگه با گفتن اون که تو خراب نمیشی تازه شوهرتم میدونه تو چقد پاکی ،،زنیکه فقط خواسته حرصتو دربیاره

بهم گفت پسرم رو حروم کردی همون موقع گفتن این دختر خرابه گوش ندادیم من هم بهش گفتم فقط از این خونه فر ...

حرف بدی زده تاوان میده... باور کن خودش پشیمون میشه دختر داره... 

شوهرت هیچی نمیگفت؟ 

مادر شوهرت چه چرت و پرتی گفته خراب دخترای خودشن

نه تو

[QUOTE=275870243]زایمان که کردم مامان و مادر شوهرم با هم اومدن مامانم نوکری میکرد مادر شوهرم خدایی‌‌‌... مامانم شیرین ...[/QUOTE 

من مریض بودم حالم بد بود تو بیمارستان پرستارها میدویدن میگفتن مریض اورژانسیه  ترسیده بودن منم به خدا خونسرد ترین حالت ممکنه طوری خود دکتر هم میگفت تو چطور اینهمه خونسردی ،حتی دختر خودش هم میگفت بعد شب شد شوهرم وبابام بیمارستان موندن میترسیدم برن خونه تو ماشین خوابیده بودن یعنی خدا رحم کرد زنده موندم بعد مادرشو فرداش اومد گفت یه کم خودتو کنترل کن پسرم حالش بده دیشب تو ماشین خوابیده،😳😳