2777
2789
عنوان

اعصابم😭

4293 بازدید | 154 پست

مادرشوهرم ساعت شیش صبح به من زنگ زد گفت کسی خونه م نیست میشه بیای کارت دارم چون با شوهرم اختلاف دارم میخواست حلش کنه منم گفتم باشه من رفتم خونشون شوهرم هم همونجا بود رفتم داخل همینکه نشستم شروع کرد به من توپید هر چی دلش خواست گفت شوهرم هر کاری میکرد مامانش ار‌وم نمیشد منم دیگه داغ کردم شروع کردم جوابشو دادن دعوامون بالا گرفت صدامونو همسایه هاشون شنیدن زن همسایه شون اومد گفت لطفا اروم تر همسایه ها اومدن تو کوچه هر چی دلمون خواست بهم گفتیم همه ی کارای شوهرمو بخ مامانش گفتم از خونشون زدم بیرون اینقد داد زدم گلوم داره میسوزه😭 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ، ناراحت شدم برات ، میخواست وساطت کنه مثلا؟ توپیدنش چی بود؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

واقعا انتظار داشتی بری اونجا ازت تعریف کنه؟

مادرشوهرا حتی اگه بچشون کارتن خواب و معتادم باشه ، میگه بچه من فوق العادس ، از این بهتر تو زمین و آسمون پیدا نمیشه ، تو بدی

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

غصه نخور، مطمئن باش اون بنده خدا هم الان مثل شما خیلی ناراحته، کاشکی هیچ ناراحتی و اختلاف نظری وجود نداشت، همه کنار هم شاد و آروم زندگی میکردن، کسی به کسی کاری نمیداشت، انشاالله حل میشه خودتو ناراحت نکن 🌹

مادر شوهرم همین کارو با جاریم جاریم کلا دختر اروم و ساده ای بود ولی دیگه اونم کاسه صبرش پر شد هر حرفی و فحشی بهم دیگه دادن الان میشه سه سال که قطع رفت و امدن. مادر شوهرم بشدت پشیمونه هی میگه اشتباه کردم.. ولی گفت میخوای نوه هاتون اواره نشن  نیا خونه من 

وایی چند شب پیش دختره همسایمون فک کنم دوسال ازم بزرگتره ۲۱/۲۲ سالشه دوبار ازدواج کرده طلاق گرفته و یه پسرم داره که باپدرش زندگی میکنه این دختره اینجا خونه مامانشه وشاغله خلاصه من تو اتاقم خابیده بودم ساعت دوازده شب بود یهو دیدیم از تو کوچه صدایه دعوا میاد دعوا که میگم دعوایه ناجورا ینی عربده میزدن مامان بابام رقتن بیرون دیدن این دختره با مادرش دعوا شده مادره بهش گفته چرا اینقدر شبا دیر میایی دختره هم زنگه پلیس زده بود 

طفلی مادره صبش اومد خونمون به مادرم گفته بود من دیگه نمیتونم جلو دخترمو بگیرم🙁

مادره هم جوونه ها چهرش از منم جوونتره

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

نمیدونم دیگه تحمل حرفاشو نداشتم داشت منو قضاوت میکرد در صورتی ک پسرش ی عوضیه

سلام خوبی؟رفتی چی شد؟چرا دعوا کرد مگه نخواست حرف بزنه این عوضی اولش چی گفت که دعواتون شد؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
نمیدونم دیگه تحمل حرفاشو نداشتم داشت منو قضاوت میکرد در صورتی ک پسرش ی عوضیه

خوبش کردی پس

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹