2777
2789
عنوان

اعصابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4293 بازدید | 154 پست
شوهرم زد تو گوشم بهش گفتم اون موقع ک پسرت منو از پله ها پرت کرد پایین تو کجا بودی ک الان ده تا میخوا ...

واای میخواستی همه کارهایی که پسرش باهات کرده را بگی

میخواستی بگی چقدر اذیتت کرده

بمیرم برات آروم باش نفس عمیق بکش یه لیوان آب خنک بخور

شوهرم زد تو گوشم بهش گفتم اون موقع ک پسرت منو از پله ها پرت کرد پایین تو کجا بودی ک الان ده تا میخوا ...

این رابطه دیگه درست شدنی نیست حالا آروم باش،وسایلتو آوردی؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش دختر خوب گریه نکن زنیکه انداره بچه عقل نداره به شوهرت نگفتی اگه میخواست دعوا کنه چرا بهم گفتی بیا نگفتی مگه نمی‌خواست حرف بزنه پس چی شد،،،کی بردت کی آوردت؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
پدر ومادرت خیلی بیفکری کرذن تنهات گذاشتن اخه دختر با شرایط تو رو تنها میزارن

آره بخدا چه لزومی داره شب موندن

مظلوم و تنها گیر اورده بی شخصیت 

تورو برده اونجا که تو تنهایی فحش بده بهت ؟😒🥺

من بودم دیگه پامو تو صدمتری خونش نمیزاشتم

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

یه بزرگ‌تر نداری بهش بگی برن جرش بدن؟بگو من میام میشورمشون پهنشون کنم اه اعصابم خراب شد بخدا 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

زنیکه عفریته میگفتی حالا فهمیدم پسر وحشیت به کی رفته میگفتی بابا ر ی د ن توپول پسرت برید پول رو خرج ادب و شعورتون کنید بزن همه رو بلاک کن جواب هیچکدوم رو به هیچ وجه نده دیگه