2777
2789
عنوان

اعصابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4293 بازدید | 154 پست

من اگ ب جات بودم داداشم رو میبردم یه کتک حسابی بزنی اون شوهر کثافت رو به گوه خوردن بیفته تا بفهمه مظلوم گیر نیاره بزن تو گوشت

🤍الهم عجل لولیک الفرج 🤍دلمون تنگه آقاجان زودتر بیا😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پسرشم میگفتی تو که  جرات نداری برا خودت تصمیم بگیری بدون اجازه بقیه اب نمیخوری گه میخوری دنبال من موس موس میکنی برو دنبال همون هرز ه هایی که بودی عوضی غلط میکنی به من پیام میدی اسم نحست دیگه رو گوشیم نبینم از مردی فقط اسمشو یدک میکشی تو فقط یه نری نه مرد

امیدوارم پسرش ولش کنه بره دیگه خونش نره هیچی بیشتر از این نمیسوزنتش

الانم از همین سوخته زنیکه پسرشم نمیدونه چه غلطی کنه هم میخاددیبا رونگه داره منتها به روش و زورگویی خودشون احمق فک‌میکنه بچه گیر اورده اشغال

الهی بمیرم برات دیبا...من دیشب گفتم برو ببین چی میگه نمی دونستم چقدر بی شعوره ..منو ببخش....   

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

من موندم براچی عقده هاشو سر دیبا خالی میکنه خب پسرتو بکش سمت خودت وراضیش کن که دست از سر دیبا برداره چه مادر بیشعوری هستش واقعا

دارم دق میکنم

دق نکن فدا شم هی گور خودشونو میکنن تو راحت تر جدا میشی

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
الهی بمیرم برات دیبا...من دیشب گفتم برو ببین چی میگه نمی دونستم چقدر بی شعوره ..منو ببخش....   ...

آره منم خیلی ناراحتم مدیونش شدم ببخش دیبا 💔چون من خودم مشکل داشتم به مادر خودم نگفتم به مادرشوهرم گفتم با شوهرم حرف زد فک کردم اینم میگه بیا کارت دارم میخوادحرف بزنه درستش کنه فک نمیکردم پاچه بگیره 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

مطمئن باش همینم میشه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

حداقل خوبی این جریان اینه که دیگه شوهرت هم دستش امد قضیه تمام شدست دیگه بادست پس نمیزنه با پا پیش نمیکشه حداقل تکلیفت مشخص شد خدا کنه برن اقدام کنن برا طلاق؛ تا تو حداقل از شرشان راحت بشی درهر شری یک خیری پشتش هست ناراحت نباش عزیزم خدای تو هم بزرگه دختر بی سروزبون گیر اوردن خیر ندیده ها

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
شوهرم زد تو گوشم بهش گفتم اون موقع ک پسرت منو از پله ها پرت کرد پایین تو کجا بودی ک الان ده تا میخوا ...

خاک تو سرشون.دیبا یکم زرنگ باش ار همین حرکتاشون مدرک جمع کن.اگه مدرک داشته باشی راحت تر میتونی طلاق بگیری