2777
2789
عنوان

اعصابم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4293 بازدید | 154 پست
بذار بگیره چرا فکر میکنید با آرامش میشه جلوی این وحشیارو گرفت هرچقدر بیشتر کوتاه بیان زبون اونا دراز ...

درسته

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار بگیره چرا فکر میکنید با آرامش میشه جلوی این وحشیارو گرفت هرچقدر بیشتر کوتاه بیان زبون اونا دراز ...

چون همشون اسلحه دارن

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
نخوردم  نه سرم درد میکنه خوابیدم بیشتر درد میکنه احساس میکنم حنجره م اسیب دیده

یه چیزی بخور سرت بهتر میشه از صب تا الان چیزی نخوردی انرژی نداری

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
چون همشون اسلحه دارن

داشته باشن اینا همش هارتو پورت الکیه تگزاس نیست راه برن آدم بکشن انگار آب از آب تکون نخورده (بعضیا هم هستن که راحت میکشن ...)

البته منظور منم جوونهایی که کلشون باد داره نبود  منظورم آدمای منطقی محکم کسایی که هم بتونن اونارو بشونن سرجاشون هم آدم کش نباشن

مثل عمش نمیدونم برادرش چه شخصیتی داره وگرنه برادر توی این شرایط مثل پدر میمونه اگه حامی باشه محکم باشه

اصلا پنیک دارم میکنم از عصبانیت من خیلی آدم آرومیم پیامامو که میخونم باورم نمیشه انقدر تند مینویسم  انگار فقط دوست داشتم اونجا بودم مادر و پسرو تاکسیدرمی میکردم 

فکر کن دعوت میکنی که عقده هاتو خالی کنی التماسش میکنی که دوباره بزنی تو گوشش یکی نیست بره دست اینو بشکونه 

بازم خداروشکر که دیگه قطع میشه همه چی التماس زنگ خواهش قول و قرار تعهد النگو دیگه تاثیری نداره 

همین نکته مثبت رو آدم قدر بدونه که قبل از اینکه دوباره بره توی اون خونه فهمید هیچ تغییری قرار نیست شکل بگیره 

حتی دیگه فرصت معذرت خواهیم نباید بده...

منم نظر شمارو کاملا قبول دارم ولی در مورد این دوطایفه که سابقه چنین اتفاقی درش هست بنظر من صدق نمیکنه ،،چه تضمینی هست که جرقه درگیری زده نشه ودوطایفه خدایی نکرده با اسلحه بجون هم نیفتن؟بهترین کار فقط پیگیری از طریق وکیل هستش نه قشون کشی وزجزخوانی،،این نظر منه شاید هم اشتباه میکنم 

منم نظر شمارو کاملا قبول دارم ولی در مورد این دوطایفه که سابقه چنین اتفاقی درش هست بنظر من صدق نمیکن ...

آره عزیزم منم راستش یه طایفه ای رو میشناسم که نمیگم از چه قومی هستن البته ولی به راحتی آدم میکشن و اصلا هیچ پلیسی هیچ قانونی دخالتی نداره اصلا خودشونم نمیخوان پلیس وارد بشه خودشون کارشونو میکنن...

ولی الان شرایط فرق داره اوندفعه یه آدم کشته شده بود واکنش توی این شرایط خیلی تند تر از طلاقه بخاطر طلاق کسی آدم نمیکشه البته احتیاط قطعا شرط عقله دیبا با پدرش صحبت بکنه فکر میکنم بهتر بتونه راهنماییش بکنه 

آره عزیزم منم راستش یه طایفه ای رو میشناسم که نمیگم از چه قومی هستن البته ولی به راحتی آدم میکشن و ا ...

بخاطر طلاق که مسلما کسی آدم نمیکشه ،،ولی وقتی دوطایفه یا خانواده ازهم‌کسنه داشته باشن شاید اگه دور هم جمع بشن یه عده جوگیر بشن ناخواسته کاری بکنن تا حتی به کتک کاری بکشه وخدتیی نکرده با یه هل دادن ساده یه فاجعه رخ بده ،،بخاطر این میگم که نباید زیاد پارو دمشون گذاشت چون زمینه دعوا خودش از قبل وجود داره ،،البته که من امیدوارم به خوبی وخوشی همه مشکلات دیبا حل وفصل بشه وبه آرامش برسن چون بنظر من دیگه گنجایش دعوا ودرگیری جدید رو ندارن واقعا

بخاطر طلاق که مسلما کسی آدم نمیکشه ،،ولی وقتی دوطایفه یا خانواده ازهم‌کسنه داشته باشن شاید اگه دور ه ...

فقط آدم باید دعا کنه سایه نحس این خانواده از سر دیبا و خانوادش کم بشه بی دردسر و زود