2777
2789
عنوان

حرفای بامزه که از بچه ها شنیدم ۳

807 بازدید | 26 پست

موقع اذان ظهر بود یه پسربچه رو دیدم گوشه چادر مادرشو سرش کشیده دارن تو خیابون میرن. پرسیدم برای چی اونجایی گفت میخوام نماز بخونم🤦‍♀️چرا فک کرد پسرا هم باید موقع نماز چادر داشته باشن ؟ 🙄😂

دختربچه همراه مامانش داشتن از خیابون رد میشدن گرف رو زمین نشست جلوتر نمیرفت  مامانش پرسید چیکار میکنی. برای چی نمیای گفت الان زلزله میاد زیر پام خالی میشه 🤦‍♀️ انقد بچه هارو درجریان مسائل روز قرار ندید. زیادیشم خوب نیس 🤦‍♀️😂

شماهم حرفای بامزه تری از بچه ها شنیدین؟؟😂

البته بعضیاتونم چیزای بامزه رو از بچه های گل خودتون میشنوید اینجا بگین یکم حالمون خوش بشه دورهم 😂😂😂😍😂 پیشاپیش ممنون از ازونایی که با کامنتاشون حالمونو خوش میکنن

خدانگهدار همه کوچولوهای شیرین زبون باشه😍😂🖖❤️💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم ۴سالشه تنهایی یه بار رفت مغازه بعد بهش گفتیم چرا بدون اجازه و تنهایی رفتی ممکن بود اتنفاقی بیفته، گفت که من مردم  مردا هم از چیزی نمیترسن😂

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️

پسرِ قشنگِ من همیشه وقتی میخواست خودشو لوس کنه شروع میکرد میگفت چه مامان قشنگی دارممممم چقد نازههههه😬😂🥺🖤

از اونطرفم هروقت دعواش میکردم شروووووع میکرد میگفت مامان تو فقط بلدییییی اهنگ گوش بدییی🤣🥲

یه بارم اذیتم میکردددد قیافمو مظلوم کردم برگشت بهم گفت قیافتو اونطوری نکنا من خودم استاد مظلوم نمایی ام🥴😂🥺

دورش بگردم دلم تنگ شد براش🖤

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

رفته بودیم بهشت زهرا

دخترعمم تشنش بود

گفت آب میخوام

من گفتم روم نیست برم بیارم

بعد دیروز گفت تا همیشه تو روت نیست بری کاری کنی مثل اوندفعه که میگفتی روم نیس بری آب بیارم

۴ سالشه😐😂

یا چند روز پیش بیمارستان بستری بود

میگفت بسکه سرم کردن تو مغزم

یبار دیگه میگفت بسکه سرم کردن تو دستام

بار اخر دیگه از حد گذشته بود میگفت بسکه سرم کردن تو باچنم(باسنم)😐😂😐😂آخه رو رودش یچی مونده بود روده هاشو تحریک میکردن

زِندِگیمون شُدِه خَندِه هایِ مَصنوعی...  لا بِ لای دَردایِ واقِعی:)!🖤️

پسر من ۲ سال و ۷ ماهشه حرف نمیزنه در حد چنتا کلمه خونه بابام بودیم بابام داشت منو ماساژ میداد منم درد داشتم پسرم سریع گوشیمو گرفت واسه پدرش زنگ زد اومد ب نشونه تهدید ب پدرم نشون داد ک منو اذیت نکنه

پسرِ قشنگِ من همیشه وقتی میخواست خودشو لوس کنه شروع میکرد میگفت چه مامان قشنگی دارممممم چقد نازههههه ...

اتفاقا معلومه بچه باهوشیه. وقتی باهاش خوبی میگه خوشگلی 😌 میخواد بگه زیبایی و زشتی ب کردار آدماست