2821
2789
عنوان

جاری دورو

353 بازدید | 5 پست

ما کلا دو تا جاری هستیم ‌و هر دومون از خانواده هامون دوریم شهرای دیگه هستن 

جاریم با خانواده شوهرم زندگی میکنه شغل همسرش مث شوهر خودم رانندس شبایی ک پدر شوهرم خونس غذا میپزه جا میذاره براشون میاد خونه من میگع اینجا راحتمو دخترشو و دخترم هم بازی هستن ولی دختر اون بزرگتره یه سال

چند بار ب دروغ گفت ک مادر شوهرم گفته دختر فلانی خیلی شلوغه برا اینه که هنوز زبون باز نکرده هر وقت زبونش باز شد آروم میشه (دختر من س و سال و نیمس تمام کلمات رو میگه کلماتو تر کیب میکنه سوالاتو جواب میده خون گرمو مهربونه جملات رو هم تا حدودی میکه ولی هنوز حرف زدنش کانل نشده)

برای من حرفاش مهم نبود چون میدونستم دخترم ایراد نداره تا اینکه یه روز رفته بود کلی پیش مادر شوهرم غیبت منو کرده بود ک فلانی راجع بهتون اینارو گفت منم تازه دستش برام رو شده بود یه مدت قطع رابطه کردم باهاش تا امسال دوباره پاش باز شد ب خونم امروز مادرشوهرم ز زده ک فلانی دوباره گفته دخترش فلان و حرف زدنش روان نیست و اینا منم گفتم نون و نمک حرومش چطور برا وقتایی ک شوهرش خونه نیست چتر میشه خونه من ب بهونه دخترش جلو چشم من مدام درد دخترمو میندازه ب خودش پشت سر چرا اینجوری میکه گفتم رو در روتون میکنم گفت بکن ولی اسمی از من نبر بگو ب گوشم رسیده چون ما تو ی خونه ایم میدونم جایی ندارن برن در ضمن ی نشونه هایی داد که فهمیدم آره راس میگه جاریم حرف زده 

الان دوباره جاریم پیام داده سلام خونه ای میدونه میخواد بیاد اینجا ولی حالم ازش بهم میخوره چیکار کنم؟

راه دوری ندارم چون داریم با هم خونه میسازیم آخرش چشم تو چشمیم چیکار کنم بفهمه میدونم نمک میخوره نمکدون میشکنه

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

جاری بدرد نخور ترین و عوضی ترین فامیل خانواده شوهره

من هیچوقت ادمش حساب نمیکنم و صمیمی نمیشم باهاش گور پدرش

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باهاش سرسنگین و رسمی باش 

جواب بده نا خوش احوالم میخوام استراحت کنم خودش دوهزاریش میفته که نیاد هر سری بپیچونش نیاد 

بعد که اعتراض کرد بگو حوصله ادم دورو ندارم الکی واسم شر درست کنه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز