2777
2789
عنوان

داغونمممم

112 بازدید | 13 پست

بچه ها یه معامله کردیم همسرم ۵۰ تومن از پدرم گرفت برا یه هفته قول داد.پدرمم خرجی تو دستش بود .دو هفته دیگه عقد خواهرمه خرید و خرج دارن.بنده خدا بابام یه بارم نگفت بدین .من خودم گفتمش نمیخوای بدی.دستش خالیه خرج داره.های و هوی دعوامون شد طلبکارم شد که مگه چیه تازه دو ماه شده.میدمش.تا حالا یه هزاری باباش کمک که نکرده فقط هی گرفته.اما بابام هر بار کلی کمک کرده.  خلاصه که دعوامون شد .کلی داد و بیداد و فحش.هفته دیگه راهی کربلا بودیم.اینم اوند گفت شماره حساب باباتو بده پولشو بدم .

کربلا نمیریم.پول ندارم.یه ماهه اسممون دراومده شب و روز شماری کردم تا برسه.حالا چون پول بابامو میخواد بده میگه نمیریم.

تا قبلش میگفت ندارم حالا یهو دارا شد.

دلم شکسته ازش.اگر واقعا کنسل کنه کربلا رو چون از طرف دانشگاه بود و قرعه اسممون دراومده تا اخر عمر حلالش نمیکنم.چی بهش بگم.

خدایا مددی...

پسرم بش گفت بابا کی میرید کربلا ما بریم خونه مامتنجون.گفت بابا ما قرار نیست جایی بریم.پول نداریم.خرجمون زیاد شده ندارم.

من که باهاش حرف نمیزنم.اومدم اتاق دو روزه از رو دنده چپه

خدایا مددی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر نرفتیم امام حسینو قسم میدم به دل شکستم جوابشو بده.از همه چی براش گذشتم.ولی هار شده.با دوز و کلک برا اینده لچمونه بیا بخریم و....۳۰۰ گرم طلا بش دادم..قرار بود بزنه به نامم بعد گفت نمیشه چون وام به نام خودمه و قابل انتقال به غئر نیست.حالا هم میگه سند برای بانکه.سند به ما نمیدن

خدایا مددی...
ولی اشک امونمو نمیده.تمام طلاهامو فروختم اقا خونه بخره. حالا دلم خوش بود بعد ۱۵ سال میخواد ببدتم کرب ...

ف ..ا....ل بگیرید پیش خانم حسینی ببین چی بهت میگه 09910595303کارش عالیه استخاره رایگان میگیره 

ف ..ا....ل بگیرید پیش خانم حسینی ببین چی بهت میگه 09910595303کارش عالیه استخاره رایگان میگیره 

چه فالی چه نیتی چطوری.بخدا امروز ده بار تاپیک زدم دعا نویس طلبه هر چی که این ادم بشه به خونه زندگیش نوشتم دلم نیومد ارسال کنم.پاک کردم.

خدایا مددی...
عزیزم نگران نباش همچی درس میشه 

۱۴ سال با حسرت گذشت.یه پسر بسیار سطح پایین که من بدبخت از قضای روزگار بعد ۷ سال جواب بله بش دادم.خرش که از پل گذشت هار شد.

خدایا مددی...
چه فالی چه نیتی چطوری.بخدا امروز ده بار تاپیک زدم دعا نویس طلبه هر چی که این ادم بشه به خونه زندگیش ...

کارش عالی  عالی بخدا در عرض یه هفته بخت دختر داییم باز کرد کل فامیل هنگ کردن از کارش