بار اولتو ۵روزگی آزمایش داد ۱۴بود سه روز براش دستگاه کرایه کردیم دگتر گفت اومد پایین دوباره بعد چند روز زرد شد .شیر خشت و ترنجبین گرفتم یه بار دادم و بردم دکتر آزمایش گرفت ۱۳ بود .قرص داد هر شب نصف قرص ب مدت ۵روز امروز روز چهارمه و داره رردتر میشه.دیشب شیر خشک دادم بهش گفتم شاید زردیش از شیر منه.نمیدونم چکار کنم خیلی ناراحت و کلافم کسی نیست راهنمایی کنه😔😔😔
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
سلام عزیزم. من پسرم کوچیک بود مادرم با شیر گاو حمومش کرد که زردیش خوب بشه البته همزمان قطره ای ک دکتر داده بود رو هم بهش میدادم دیگه نمی دونم تاثیر داشته یا نه اما مادرم میگفت حموم زدن بچه با شیر گاو تازه که از قبل جوشونده شده برا رفع زردی خوبه.
تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی... خانم معلم... مامان امیر و ثنا
باشیرخشک چن روزه پایین میاد گروه خونی خودتو بچت چیه؟
گروه خونیش با پدرش یکیه o+
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
من شنیدم تن بچه رو با آب برنج یا عرق کاسنی بشورین اونم خوبه، اگه زردیش پایین نمیاد مثل پسر دایی من ...
شنیدمولی میترسم از حجامت🥺🥺🥺
سلام عزیزم. من پسرم کوچیک بود مادرم با شیر گاو حمومش کرد که زردیش خوب بشه البته همزمان قطره ای ک دکت ...
فقط قطره مونده ک نگرفتم عصر اگه گیرم بیاد میگیرن