2777
2789
عنوان

زردی نوزاد😔

1814 بازدید | 44 پست

دخترم ۱۷ روزشه 

بار اولتو ۵روزگی آزمایش داد ۱۴بود سه روز براش دستگاه کرایه کردیم دگتر گفت اومد پایین دوباره بعد چند روز زرد شد .شیر خشت و ترنجبین گرفتم یه بار دادم و بردم دکتر آزمایش گرفت ۱۳ بود .قرص داد هر شب نصف قرص ب مدت ۵روز امروز روز چهارمه و داره رردتر میشه.دیشب شیر خشک دادم بهش  گفتم شاید زردیش از شیر منه.نمیدونم چکار کنم خیلی ناراحت  و کلافم کسی نیست راهنمایی کنه😔😔😔

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم قطره بیلی ناستر یا بیلی روبین بگیر براش یا همون قطره شیر خشت از داروخانه بگیر بهش بده اگه از شیر خودت می ببخش خودتم ترنجبین زیاد بخور و کاسنی

👈خوب گوش کن اگه به من بدی کردی و من بهت لبخند🙂 زدم دیگه هیچوقت به من اعتماد نکن🤗👉

سلام عزیزم. من پسرم کوچیک بود مادرم با شیر گاو حمومش کرد که زردیش خوب بشه البته همزمان قطره ای ک دکتر داده بود رو هم بهش میدادم دیگه نمی دونم تاثیر داشته یا نه اما مادرم میگفت حموم زدن بچه با شیر گاو تازه که از قبل جوشونده شده برا رفع زردی خوبه. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
باشیرخشک چن روزه پایین میاد گروه خونی خودتو بچت چیه؟ 

گروه خونیش با پدرش یکیه o+

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
من شنیدم تن بچه رو با آب برنج یا عرق کاسنی بشورین اونم خوبه، اگه زردیش پایین نمیاد مثل پسر دایی من ...

شنیدم‌ولی میترسم از حجامت🥺🥺🥺

سلام عزیزم. من پسرم کوچیک بود مادرم با شیر گاو حمومش کرد که زردیش خوب بشه البته همزمان قطره ای ک دکت ...

فقط قطره مونده ک نگرفتم عصر اگه گیرم بیاد میگیرن