2777
2789
عنوان

زردی نوزاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 44 پست
عزیزم قطره بیلی ناستر یا بیلی روبین بگیر براش یا همون قطره شیر خشت از داروخانه بگیر بهش بده اگه از ش ...

عصر قطره رو میگیرم ب نظرت اثر میکنه

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسر منم زردی داشت و خون‌منو پسرم اصلا سازگار نیست

دکترپسرمن شیرخشک بیومیل ال اف داده بود روزی ۳بار هربار۳۰سیسی ونصف قرص حل کنم یک وعده

واسه ۸روز من تا۱۰روز دادم بعدشم دیگ زردی نداشت

چشاش دیرتر به رنگ سابق برگشت

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
ناراحت نباش زردیه دیگه میگذره  برای نی نی هم اتفاقی نمیفته نگران نباش

مگه میشه ناراحت نباشم خیلی زرده میترسم مشکلی داشته باشه.میگن تعویض خون میشه😔😔

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
پسر منم زردی داشت و خون‌منو پسرم اصلا سازگار نیست دکترپسرمن شیرخشک بیومیل ال اف داده بود روزی ۳بار ...

منم دیشب شروع کردم شیر خشک دادن.چشاش و صورتش خیلی زیاد شده.پسرت الان چند وقتشه ؟؟

عزیزم بچع ی ایشون دارو مصرف میکنه  زمان قدیم نیست ک رو مغز تاثیر بزاره  زن زائو رو دچار ...

عزیزم دختر دایی خودم از زمان تولد زردی داشت .دستگاه کرایه کردن. ولی زردیش پایین نیومد . الان رو مغزش تاثیر گذاشته و بچه خیلی لاغر و نحیف و مشکل عقب ماندگی ذهنی داره متاسفانه😞 

گروه خونی خودت چیه؟

B+

عزیزم دختر دایی خودم از زمان تولد زردی داشت .دستگاه کرایه کردن. ولی زردیش پایین نیومد . الان رو مغزش ...

وای خدا دور از جون😔😪😔😪😔😪

منم دیشب شروع کردم شیر خشک دادن.چشاش و صورتش خیلی زیاد شده.پسرت الان چند وقتشه ؟؟

۲ماه

ولی خودسر چیزی نده دوباره ببردکتر اخه همین شیرخشت هم به بعضی بچه ها نیمسازه توهمین سایت تجربشو گفته بود خانومه 

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
۲ماه ولی خودسر چیزی نده دوباره ببردکتر اخه همین شیرخشت هم به بعضی بچه ها نیمسازه توهمین سایت تجربشو ...

خاک تو سر دکترش انقد ازش تعریف کردن بس ک پیر و باتجربه اس ولی هیچکاری برامون نکرده کار ن شده فقط غصه خوردن و گریه کردن 😪😪😪😪

باید هر ۴۸ ساعت زردی بچه چک بشه تا میتونی شیر بهش بده، اگه شیر خودت کمه شیر خشک درست کن بده.  ...

۳روز پیش