2777
2789
عنوان

زردی نوزاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین زردی بیشتر از ۱۳ رو بستری میکنن چون خطرناکه.

امروز باید با آزمایش زردیش چک بشه.اگه پایین اومده باشه که ان شاءالله همین یاشه، همین کارایی که داری میکنی رو ادامه بده ولی اگه نیومده باشه میتونه براش خطرناک باشه، اونوقت اکثر پزشکا نظرشون رو بستری و فتوتراپیه که بتونه زردی رو کنترل کنه

گروه خونیش با پدرش یکیه o+

بخاطر همین که زردیش طول کشیده

ممکنه تا یکی دوماهم ادامه پیدا کنه ولی بطور خفیف نگران نباش

فعلا بهش شیرخودتو نده اتاقشو زیاد گرم نکن بهش زیاد لباس نپوشون 

من تجربمومیگم خواهشا حمله نکنید.اسی دوست داشتی امتحان کن.

ی فامیلمون بهم گفته بود آب انار بدی نوزادزردیش رفع میشه.من از همون روزاول تولدپسرم روزی دوتا دونه انار تو ی قاشق میترکوندم و بهش دادم تا ی هفته.روز سوم ی ذره زرد شد اما همون روز رفع شد.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

ترنجبین، شیرخشت، قطره بیلی ناستر و ... همه خوبن ولی برا زردی زیر ۱۳ یا زردی که سیر کاهشی داشته باشه، زردی که تغییری نکنه یا زیاد بشه رو باید سریع کنترل کرد که خدای نکرده، دور از جون کار به تعویض خون نرسه.

کنترلشم با فتوتراپی و شیر دادن زیاد همزمانه.

تا کجاش زرده؟ شکمشم زرده؟

صورتش و چشاش بیشتر.

بدنش یکی دو درجه کمتر

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
ترنجبین، شیرخشت، قطره بیلی ناستر و ... همه خوبن ولی برا زردی زیر ۱۳ یا زردی که سیر کاهشی داشته باشه، ...

فتوتراپی شد ۳روز باید فردا ببرم دکتر ببینم چی میگه

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
من تجربمومیگم خواهشا حمله نکنید.اسی دوست داشتی امتحان کن. ی فامیلمون بهم گفته بود آب انار بدی نوزاد ...

منم تو همین نینی سایت خوندم دیگه از سر ناچاری آدم همه چی امتحان میکنه منم شاید امتحان کنم

خاک تو سر دکترش انقد ازش تعریف کردن بس ک پیر و باتجربه اس ولی هیچکاری برامون نکرده کار ن شده فقط غصه ...

عزیزم غصه نخور مثله من شیرت خشک میشه باز بایددرگیر شیرتم بشی 

دکترشو عوض کن من زردی بچم بعد اون ۱۰روز اومدپایین قشنگ هیچی دیگم ندادم زردیش۱۱بود

پیش یه دکتردیگم ببر امروز حتما 

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
مگه نمیگی اول زردیش فتوش کردین ولی بعد از چند روز دوباره زردیش بیشتر شده؟

آره همون موقع اومد پایین ولی وقتی دستگاه رو پس دادیم دوباره بالا رفت

پسر من زردی داشت سه بار تو بیمارستان بستریش کردن تا درجش میرفت روی ۱۸ بستریش میکردن و بعد از دو سه روز میومد زیر ده دوباره ترخیص میشد

بهش قرص فنوباربیتال دادن ولی من ندادم بهش یکی از آشناهامون یه نوبت گرفت درمانگاه محلشون دکتر طب سنتی داشتن رفتیم درمانگاه دکتره کارمون رو انجام داد و بعد از چند ساعت زردی بچم کامل برطرف شد رنگ و رخ بچه از زردی تا فردا سرخ و سفید شد واقعا از استرس نجاتمون داد شماره درمانگاهه رو میگذارم خواستید نوبت بگیرید 09027383419 همین روش رو از اول انجام بدید خیلی بهتره تا اینکه بچه بخواد بستری بشه و کلی اذیت بشه