2777
2789
عنوان

خیلی تپل شدم از خودم بدم میاد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 42 پست
عزیزم به حرف مردم نرو از خودت سوال کن بشین با خودت حرف بزن ببین واقعا درون خودت چی میگه آیا واقعا دو ...

😭😭ای خدا یهو گریم گرفت 😭درست میگی من نباید به حرف مردم اهمیت بدم ولی من قبلا خیلی خوش اندام بودم ولی الان یه مقدار شکم و ران آوردم خیلی بد شده  🥺

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکهفته س رژیم دکتر کرمانی رو شروع کردم.دو روز اول سختم بود ولی عادت کردم خدا کنه بتونم دو ماه کامل ادامه بدم.تو این یکهفته ۱۳۰۰ کم کردم😊

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن

هستین عکس انداممو بزارم؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
من یکهفته س رژیم دکتر کرمانی رو شروع کردم.دو روز اول سختم بود ولی عادت کردم خدا کنه بتونم دو ماه کام ...

مبارکه عزیزم😍

چطوری می تونم منم رژیم بگیرم؟ 

مبارکه عزیزم😍 چطوری می تونم منم رژیم بگیرم؟ 

والا من تو سایت سرچ کردم رژیم دکتر کرمانی یه سایت اومد یادم نیس چی بود ثبت نام کردم بعد خودشون باهام تماس گرفتن.ولی واقعا اراده قوی میخواد. دیگه همه چی رو باید با حساب کتاب بخوری حتی یه دونه شکلات

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن
😭😭ای خدا یهو گریم گرفت 😭درست میگی من نباید به حرف مردم اهمیت بدم ولی من قبلا خیلی خوش اندام بودم ...

عزیزدلم بشین سنگ هاتو با خودت وا بکن ، اگه خودتو دوست داشتی باشی چرا به جسم های عزیزت زجر بدی ؟‌ وقتی دلت با لاغری نباشه رژیم گرفتن سم هست عذابه تنبیه بدن عزیزت هست ، هرکسی گفت چاقی فلان رژیم بگیر بگو من بدنم رو دوست دارم خودم باهاش اوکی ام

دانشجو کارشناسی جامعه شناسی ، خیلی وقت بود که خواننده خاموش بودم 
عزیززززم قدم نو رسیدت مبارک... بابت زایمان همه اوایل چاق میشن بعدش با شیردهی لاغر میشن

ممنونم عزیزم

آخه واقعا هیکلم افتضاح شده

خدا کنه با شیردهی درست بشه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤