سلام من حدودا ۸ ماه میشه که اضافه وزن پیدا کردم وزنم تقریبا ۸۰ کیلو شده ۱۰ کیلو اضافه کردم😭چون قدم بلنده زیادپیدا نمیاد قدم ۱۷۰ هست هر کی از راه میرسه بهم مسگه لاغر کن چقدر چاق شدی و ... خیلی ناراحتم ترو خدا اگر رژیم غذایی بلدین بهم بگین واقعا خسته شدم 😔
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم به حرف مردم نرو از خودت سوال کن بشین با خودت حرف بزن ببین واقعا درون خودت چی میگه آیا واقعا دو ...
😭😭ای خدا یهو گریم گرفت 😭درست میگی من نباید به حرف مردم اهمیت بدم ولی من قبلا خیلی خوش اندام بودم ولی الان یه مقدار شکم و ران آوردم خیلی بد شده 🥺
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
من یکهفته س رژیم دکتر کرمانی رو شروع کردم.دو روز اول سختم بود ولی عادت کردم خدا کنه بتونم دو ماه کام ...
مبارکه عزیزم😍
چطوری می تونم منم رژیم بگیرم؟
والا من تو سایت سرچ کردم رژیم دکتر کرمانی یه سایت اومد یادم نیس چی بود ثبت نام کردم بعد خودشون باهام تماس گرفتن.ولی واقعا اراده قوی میخواد. دیگه همه چی رو باید با حساب کتاب بخوری حتی یه دونه شکلات
خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن