سلام من حدودا ۸ ماه میشه که اضافه وزن پیدا کردم وزنم تقریبا ۸۰ کیلو شده ۱۰ کیلو اضافه کردم😭چون قدم بلنده زیادپیدا نمیاد قدم ۱۷۰ هست هر کی از راه میرسه بهم مسگه لاغر کن چقدر چاق شدی و ... خیلی ناراحتم ترو خدا اگر رژیم غذایی بلدین بهم بگین واقعا خسته شدم 😔
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
جدیدا خیلی تنبل شدم باید به خودم یه تکون اساسی بدم حتما توی برنامه هام قرارش میدم❤