2777
2789
اره ولی همشو کادو دادم اگر بلند مدت نگهداری خوبه ماهی چقدر میخوای  پس انداز کنی

والا من خیلی حقوقم کمه..ممکنه یک ماه ۱/۵ اینا بتونم پس انداز کنم یه ماه ۲۰۰ یعنی اونجوری ثابت نیست که بگم..اما خب خرید طلا رو خیلی دوسدارم و تقریباً با همین درآمد ناچیز هریکی دوماه یه بار یه تیکه رو میخرم 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
پس بذار  بانک مهر ایران روشم وام بگیر چون زمان کم یمیخوای طلا رو نکه داری

اگه هر ماه از حقوق رو بدیم طلا خوبه؟

مثلا ماهی ده تومن

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلای کارکرده سود پایین ۳ درصد مثلا خیلی خوبه میتونه ازشم استفاده کنه

بله اگه بخواد ازشم به عنوان زینت استفاده کنه و جایی به این قیمت بهش بفروشن با ۳ درصد سود که خوبه 

دلی معمولا حداقل سود ۷درصد میزنن به ندرت جاهایی پیدا میشه که برا النگو ۵درصد میزنن 

من فقط از اشنایی که خواسته طلاشو بفروشه با ۳درصد خریدم ولی هیچ طلافروشی حداقل من پیدا نکردمبا ۳درصد سود بفروشه

اگه هر ماه از حقوق رو بدیم طلا خوبه؟ مثلا ماهی ده تومن

ببخشید که من جواب میدم ولی بهترین کاره ممکنه با این وضعیت گرونی طلا بهترین سرمایس 

بله اگه بخواد ازشم به عنوان زینت استفاده کنه و جایی به این قیمت بهش بفروشن با ۳ درصد سود که خوبه&nbs ...

من از بازار خرید دو تا دستبند کارتیه النگویی ۵ درصد زد سالم و نو کلی طلا داره ۵  النگو نو ۳ درصدم میزنه ،طلاهای نووو نه کارکرده رو میزنه ۱۰ درصد اینا عمده فروشن

والا من خیلی حقوقم کمه..ممکنه یک ماه ۱/۵ اینا بتونم پس انداز کنم یه ماه ۲۰۰ یعنی اونجوری ثابت نیست ک ...

شما بهتره یه وام بگیرید از بانکهایی مثل مهر ایران و سینا که راحتتر وام میدن 

با پول وام طلا بخر و با پس اندازت قسط بده ایکجوری زمانیکه قسطت تموم میشه طلایی که خریدی خیلی سود کرده 

ممنون از جوابتون گلم❤️

خواهش میکنم عزیزم♥️قرعه کشی خونگیم خوبه من خودم همیشه شرکت میکنم اما برای درآمد تا پنج تومن اینا خوبه شما که درآمدت در ماه ده تومن میشه چرا بمونی قسط قرعه ای رو بدی که معلوم نیست نفر چندم اسمت در میاد؟ ارزش پول روز به روز داره کمتر میشه اما طلا روز به روز میره بالا

شما بهتره یه وام بگیرید از بانکهایی مثل مهر ایران و سینا که راحتتر وام میدن  با پول وام طلا بخ ...

چند درصده وامشون؟ قسطاش زیاد باشه آخه از پسش ممکنه برنیام..اما نامزدم الان شدیداً دنبال وامه برای عروسی و این چیزا یعنی این بانکها راحتر وام میدن؟ میشه اگه میدونین راهنماییم کنید شرایطشون چجوریه؟ بانکای دیگ خیلی سخت میگیرن برای ضامن این چیزا