2777
2789
خواهش میکنم عزیزم♥️قرعه کشی خونگیم خوبه من خودم همیشه شرکت میکنم اما برای درآمد تا پنج تومن اینا خوب ...

منم دارم قرعه کشی ولی وقتی باارزشه که اسم زود در بیاد

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم قرعه کشی ولی وقتی باارزشه که اسم زود در بیاد

دقیقا..من مثلا گذاشتم پارسال به امید اینکه زود در بیاد یه دستبند بخرم باهاش.. متاسفانه اسمم دی ماه در اومد و اون دستبند انقد رفت بالا که نتونستم بخرمش

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
گلم مطمئنی دیگه میخوایتیم ماشین بخریم وام سنگین برداشتیم با ۱۰۰تومن ماشین نمیدن من گفتم طلا هپسرم گف ...

ببین عزیزم تو ایران هیچ فرمولی جواب نمیده اگه طلا فروشا خودشون میدونستن کل ویترین رو سکه میزاشتن یا فقط طلا 

یا اگه بدونن بالاتر میره اصلا طلایی نمیفروشن ماها با توجه به خریدایی که کردیم به یه نتایجی رسیدیم معلوم نیست در آینده روال همین باشه 

شما اگه به این زودی میخوای ماشین بخری بهتره یه ماشین ارزونتر بخری هر وقت ماشین مد نظرت پیدا شد یا وام گرفتی ماشین رو میفروشی و جدید میخری 

خرید طلا همیشه تو بلند مدت سود داره 

چند درصده وامشون؟ قسطاش زیاد باشه آخه از پسش ممکنه برنیام..اما نامزدم الان شدیداً دنبال وامه برای عر ...

شما به روز حضوری برید وام های متعددی دارن با توجه به شرایط هر کسی متفاوته مثلا وام خرید لوازم دارن که کافیه یه فاکتور ببری و تا ۵۰تومن یک ضامن 

یا اگه پول تو حساب بزاری سود کمتری میدی اگه فوری بخوای تا الان ۱۸درصد سود بوده شاید الان بیشتر باشه 

بهتری حضوری به یکی از شعبه ها مراجعه کنی

شما به روز حضوری برید وام های متعددی دارن با توجه به شرایط هر کسی متفاوته مثلا وام خرید لوازم دارن ک ...

خیلی لطف کردید عزیزم حتما میرم

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))