2777
2789

1-اگه تو مقطع دبیرستان رشته ات،گرافیک باشه فقط میتونی مستقیم کارشناسی شرکت کنی،اما اگر رشته های دیگه هنرستان باشی دو راه داری،یا سال دوازدهم گرافیک بخونی که بتونی مستقیم کارشناسی شرکت کنی،یا بصورت کاردانی یعنی دوسال دوسال بخونی.

2- برای دانشگاه،در مقطع کارشناسی یکسری از رشته ها دو مرحله ای هستن یعنی شما اول آزمون تئوری دادی،بعد از اینکه شهریور ماه جواب اومد .مجدد آبان فک کنم باید آزمون عملی بدین، حالا کدوم رشته ها دو مرحله ای هستن، مثلاً موسیقی ،بازیگری،هنر نمایشی،طراحی صنعتی،گرافیک،...

یکسری رشته ها هم فقط همون آزمون تئوری هست،مثل فرش،صنایع دستی،مرمت،باستانشناسی،عکاسی،...

3- فرض بر این شما در مقطع مدرسه رشته ات،ریاضی،انسانی،تجربی باشه میتونی همزمان دفترچه کنکور هنر ثبت نام کنی،فقط امتیازی داره شما چون سال دوازدهم که همون پیش دانشگاهی سابق داری میتونی با خیال راحت کارشناسی شرکت کنی،

البته بگم معمولا رشته های مستقیم کارشناسی داره هم دانشگاه بهتری هستن و اینکه خوب رتبه بهتر می‌خوان.

مزیت خواندن سال دوازدهم اینه شما با خیال راحت دستت تو انتخاب رشته بازه و خیالت راحته مستقیم مدرک کارشناسی میگیری و نکته مهم اینه دانشگاه های معتبر معمولا کاردانی ندارن تو هنر ،مثلا دانشگاه تهران،دانشگاه هنر ،شیراز،اصفهان،تبریز و....

اما دانشگاه های پیام نور علمی کاربردی آزاد کاردانی هم دارن.

حالا اگه سوال تخصصی تر داری بپرس،

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  

برای عملی هم بگم،با توجه به رشته انتخاب شده،میری آزمون عملی مثلا،برای طراحی صنعتی،روز آزمون عملی 10سوال عملی که معمولا طراحی هست باید انجام بدی،موسیقی باید ساز بزنی،یا نمایش باید اجرا کنی ،بستگی به رشته انتخاب شده داره.

اگه دانشگاه خوب میخوای تو رشته های دو مرحله ای رتبه دو رقمی دستت بازه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1-اگه تو مقطع دبیرستان رشته ات،گرافیک باشه فقط میتونی مستقیم کارشناسی شرکت کنی،اما اگر رشته های دیگه ...

من رشتم طراحی و دوخته میخوام دانشگاه طراحی لباس بخونم دیپلم گرفتم سال گذشته 

۳ هفته اس شروع کردم ب خوندن کنکور

الان فهمیدم دانشگاه الزهرا طراحی پارچه و لباس داره ولی تا الان بیشتر پیج های اینستا زده بودن طراحی لباس داره

من نمیخوام طراحی پارچه برم طراحی لباس هم بیشتر دانشگاه های ازاد یا غیرانتفاعی داره😭

من رشتم طراحی و دوخته میخوام دانشگاه طراحی لباس بخونم دیپلم گرفتم سال گذشته   ۳ هفته اس ش ...

آره الزهرا طراحی لباس داره ،دانشگاه خوبی هست.رشته هنرستانی طراحی دوخت بوده،بعد یه سوال شما میخوای کاردانی بخونی یا کارشناسی،

ببین طراحی لباس بخونی واحد‌های پارچه و دوخت هم دارین.الزهرا دانشگاه خوبی واقعا میتونی استفاده کنی.فقط اول تئوری موفق شو،انشالله برای عملی تا میتونی ایده ببین کلی هم میتونی بری سمت دانشگاه از بچها سال بالایی بپرسی مثلاً آزمون عملی چطوری بود.از خود اساتید بپرسی میگن. دانشکده هنر های زیبا تهران دیدی اون چی زده تو دفترچه،با دانشگاه هنر تهران

1-اگه تو مقطع دبیرستان رشته ات،گرافیک باشه فقط میتونی مستقیم کارشناسی شرکت کنی،اما اگر رشته های دیگه ...

سلام من رشتم تجربی کنکور هنر اگه بخوام بدم باید از چه منابعی استفاده کنم هیچی نمیدونم راجبش؟

اول اینکه الزهرا کاردانی میگیره!!!؟ بعد خواهرانه بهت پیشنهاد میکنم برو یه هنرستان سال دوازدهم یا همون پیش دانشگاهی گرافیک بخون، ببین اگه الزهرا زده کاردانی میگیره خوب برو انشالله کارشناسی هم همونجا قبولی اما اگه نه ،هیچ فقط هزینه واسه دانشگاه پولی نده،