2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من رشتم تجربی کنکور هنر اگه بخوام بدم باید از چه منابعی استفاده کنم هیچی نمیدونم راجبش؟

عمومیت خوب بزن، تو تخصص هم فقط الان تست بزن. تست درک عمومی هنر، اگه امسال میخوای شرکت کنی وقتتو صرف خوندن منابع نکن که خیلی زیاده،مثلا مواد و مصالح ،موسیقی،ادبیات نمایشی، همون درک عمومی هنر بهت کمک می‌کنه 

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  
سال ۹۰ دیپلم گرافیک گرفتم ،کارشناسی صنایع دستی ،ارشد پژوهش هنر،دکتری پژوهش

چقدر عالی موفق باشید.

منم میخوام برای هنر بخونم و الان نظری هستم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم 

آزمون عملیش سخته؟

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍
عمومیت خوب بزن، تو تخصص هم فقط الان تست بزن. تست درک عمومی هنر، اگه امسال میخوای شرکت کنی وقتتو صرف ...

اینجور که من فهمیدم عمومی ها حذف شدن 

فقط سه تا درس مونده با ضریب بالا

درک عمومی هنر

خلاقیت تصویری 

ریاضی فیزیک

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍
ببین طراحی لباس بخونی واحد‌های پارچه و دوخت هم دارین.الزهرا دانشگاه خوبی واقعا میتونی استفاده کنی.فق ...

توی اینترنت نوشته داره طراحی لباس کاردانی و کارشناسی نزده🥺

بعد فقط بنظرتون خیلی دیر نیست برای کنکور الان دارم میخونم؟

امسال عملی ضریبش شده ۱۲

برای همه کسایی که می‌خوان با خیال راحت کنکور هنر رتبه خوب بیارن، اول عمومی بالا بزنین،زبان،ادبیات،مخصوصا زبان.بجایی اینکه زمان و هزینه تو کلاسهای بیرون کنین، دفترچه آزمونهای سالهای پیش قورت بدین.یه کتاب تست تخصصی بگیرین کافیه.مرحله اول قبولین، مرحله عملی دیگه باید از قبل بدونین چه رشته ای می‌خواین.اگه موسیقی میخواین بدونین بچها که میرن آزمون عملی حداقل یک ساز حرفه ای بلدن و سلفژ و تئوری موسیقی از برن،اگه طراحی صنعتی میخواین باید دست قلم خوب داشته باشین،و همینطور رشته گرافیک.(( رشته هنر فقط با خوب دیدن هست))تا میتونین کار ببینین نمایشگاه برین،ورک شاپ برین،مجله هنری ورق بزنین.

چقدر عالی موفق باشید. منم میخوام برای هنر بخونم و الان نظری هستم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم&nb ...

نه اصلا،چه رشته هنر میخوای بری،شاید رشته ای که بخوای بری اصلا عملی نداشته باشه

اینجور که من فهمیدم عمومی ها حذف شدن  فقط سه تا درس مونده با ضریب بالا درک عمومی هنر خلاقیت ...

چقدر خوب، درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری و نمایشی خیلی راحت هستن. اون ریاضی و فیزیک هم فکر کنم قسمت رسم و فنی باشه ،دفترچه آزمون سال قبل ببین